Jump to content

secfur

Yeni Üye
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by secfur

  1. http://turbobit.net/v4tsaw334r8l.html   buyur kardeşim   hangi sürüm varsa  oraya gerekli sürümü kopyala.sorun olursa zaten içinde orjinalleride var değiştirirsin.panda cloud antivirüs uyarı veriyor diğerleri verirmi bilmiyorum istersen totalvirüs ten taratıp kullanabilirsin.:)
  2. arkadaşlar merhaba. konuyu hortlatmış gibi olcam ama bu programı bulamadım birtürlü linklerde ölmüş :( yardımcı olurmusunuz :([email protected])
  3. bu programın tüm versiyonlarını denedim katılımsız olanları normal kurulumları olmuyor bana çok lazım bu yardımcı olurmusunuz ?
  4. merhaba "An attempt of illegal software use has been detected. To use the registered version of the software, please order the license, download and install the latest program version from our homepage. Do not forget to provide the legal registration data." yazısı çıkıyor resimlerde. ne kadar kayıtlı gözüksede bu yazıyı çıkıyor. çözümü nedir acaba
  5. bende 2. bölükte yapmıştım . sen gibi 1 .tertip olarak. Allah yolunu açık etsin bir hakkımız varsada sonuna kadar helal olsun.
  6. bende 2. bölükte yapmıştım . sen gibi 1 .tertip olarak. Allah yolunu açık etsin bir hakkımız varsada sonuna kadar helal olsun.
×
×
  • Create New...