Jump to content

baybayrak

Üye
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

522 profile views

baybayrak's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Cevap yazan tüm arkadaşlara teşekkürler ama ilk cevabın saatine baktım, o zamanda halletmiştik. Yalnız disk biçimlendir denmiş o olsa zaten hiç sizleri rahatsız etmezdik bizde naaptık Baktık olmuyo hardiski çıkardık baska bilgisayara xp cd takıp ntfs olarak biçimlendirdik sorunda ortadan kalkmış oldu. Hani birilerinin bu bilgi işine yarar diye paylaştım. Tekrar teşekkürler arkadaşlar.
  2. Arkadaşlar bilgisi olan yardımcı olursa seviniriz. Win 8 yüklü gelen toshiba bilgisayarı win7 ye çevirmek istedik önce format cd sini görmedi onu şöyle aştık : F2 ile biosa girip * Security sekmesinden >Secure boot management’a girip * Secure boot=Disabled yapıp * confiration a gelip BOOT modda UEFI yi CSM e çevirdik kaydetip çıktık. Win 7 cd sini gördü fakat disk biçimlendirmede yeni den öteye geçemedim disk GPT biçiminde olduğundan yüklenemiyor hatası veriyor. Acil yardım Saygılar
  3. Elinize sağlık güzel bir çalışama olmuş ...Ayrıca ooppss arkadaşa da teşekkür dediği yöntem basit ve harika çalışıyor yanlız bazı arkadaşaların da aynı şekilde istekleri olmuş galiba ama bende tekrar edeyim resim, müzik,videolarda görünse yani kurtarma olarak harikada işletim sistemi olarak ta kullanılır hale gelse mükemmel olur linux tabanlı slax var biliyorsunuzdur ufacık bir şey ama yapmadığı iş yok(o da tr değil) az daha uğraşsanız (zahmet olmazsa)mükemmel bir şey olacak.Form da başka bu tip çalışma var mı?
×
×
  • Create New...