Jump to content

Typee32

Üye
  • Posts

    67
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

563 profile views

Typee32's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. burada demek istediğim o güncel olmayan ile güncel arasında hangi dosyalar değişik yani full hepsini indirmek yerine sadece o dosyaları indirsek?
  2. peki hangi dosyalar güncel değil ona göre onları indirsek full client yerine?
  3. güzel fakat benim için her zaman sadelik ön plandadır tabi kişiye göre değişir.
  4. arka sayfaya bi göz atsan verdiğim linki görürdün sanırım. http://download.microsoft.com/download/B/7/9/B79FC9D7-47B8-48B7-A75E-101DEBEB5AB4/directx_aug2009_redist.exe http://rapidshare.com/files/278043297/directx_aug2009_redist.exe
  5. güzel olmuş baya uğraşmıssın fakat bana biraz çocuksu olmuş gibi geldi.
  6. Yeni bir DirectX güncellemesi çıktı acaba paketi güncellemeniz mümkünmü? şimdiden teşekkürler.
  7. Baya bi tartışma olmuş gibi fakat hala kafam ? işaretleri ile dolu bu databese olmasada xp ekran driverleri yükleniyormu - ki yüklenmiyor zannedersem denediğimdede yüklecek bir database yok demişti. Eğer bu databse dosyası yapılıyorsa nasıl yapılıyor veya hazırı varsa nerede bulabilirim. Yada genel bir toparlama yapmak gerekirse tam bir version nasıl ve nereden bulabilirim, bu driver paketini drpsudan bende indirmiştim fakat neden içine xp drivers diye koyupta databasesini koymamışlar anlamış değilim. Selametle.
  8. acaba bu paylaştığınızda yani şuan sizin bilgisayarınızda ( varsa yada biliyorsanız ) bu veritabanı yüklümü acaba? eğer varsa ona göre indireceğimde, teşekkürler.
  9. Arkadaşlar ufak bir kaç sorun olacak çözümlerimi bulmam dileğiyle şimdi elimde şöyle bir klasör var ve bu klasörlerin hepsi birer iso dosyası SP3.iso için grub4dos map /sp3.iso (0xff) || map --mem /sp3.iso (0xff) map --hook root (0xff) chainloader (0xff) boot[/CODE] SP2.iso için [CODE]grub4dos map /sp2.iso (0xff) || map --mem /sp2.iso (0xff) map --hook root (0xff) chainloader (0xff) boot[/CODE] Acronis all in one.iso için [CODE]grub4dos map /acronis/acronis.iso (0xff) || map --mem /acronis/acronis.iso (0xff) map --hook root (0xff) chainloader (0xff) boot[/CODE] Hiren's 10.0.iso için [CODE]grub4dos map /hiren/hiren.iso (0xff) || map --mem /hiren/hiren.iso (0xff) map --hook root (0xff) chainloader (0xff) boot[/CODE] Ghost.iso için [CODE]bcdw (cd)/ghost/ghost.iso[/CODE] kodlarını ekledim hepsi gayet güzel çalışıyor fakat xpde kurulum dosyalarını yüklüyor asıl kuruluma geçmeden mavi ekran veriyor neden anlamış değilim. XP.iso kullanmamın sebebi runonceex ile programları kuruyorum yani runonceex.cmd $OEM$ klasöründe ve programlarda apps diye bir klasörde sadece i386 klasörüyle işim görülmüyor anlıyacagınız. Yani demek istediğim $OEM$ ve harici bir klasör daha i386 klasöyle nasıl çalıştırılır. XP klasörü bu [CODE]grub4dos chainloader /I386/SETUPLDR.BIN boot[/CODE] burada yanılmıyorsam sadece i386 klasörünün içeriğini kuruyor. Runonceex çalışmaz yani . acaba xpleri nasıl kurdurabilirim, hatasız birşekilde? menümde bu anlattıklarım biraz karışık ama anlayacağınızı umuyorum, şimdiden teşekkürler.
  10. Yalnız iyi güzelde bundada şu dosya eksikmi yani XP grafik driverleri... yoksa boşuna indirmeyelim daha önce indirdim bu grafik driverleri yoktu sildim eksikse işimizi görmez nasılsa. teşekkürler.
  11. buna eklediğimiz help diye kısımdaki help.gz dosyasını nereden bulabiliriz veya nasıl olusturabiliriz.Menüdeki araçların nasıl çalıstıgını ve ne işe yaradıklarını anlatmak istiyorumda. teşekkürler.
  12. Kullandığım işletim sistemi xp ve eklediğim tüm dosyalar isoydu fakat bende sorunu anlamadım nedense. hayır ne yazık ki orjinal bootable iso dosyası. yinede yardımlarınız için sağolun arkadaşlar farklı bir şekilde buldum fakat bu seferde \bcdw\bcdw.bin bulunamıyor diyor acroniste ama bu işi çözeceğim gibi
×
×
  • Create New...