Jump to content

msogut

Üye
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by msogut

  1. Tnctr Sysprep Wim Editor indirme linki çalışmıyor.İlgilenirse sevinirim.
  2. Bugün windows 7 sp1 msdn dvd'sine mayıs 2012 update paketini entegre ettim.Başarılı bir sekilde iso dosyası oluştu.Bu iso ile virtualbox da sanal olarak kurulum yaptım.Mayıs ayında yayımlanan KB890830-KB2533552-KB915597 güncelleme paketleri TEST>TOOLS1 klasöründe bulunmasına rağmen sistem bunun güncellemesini istiyor.Neden kurulmadığı hakkında yardımcı olursanız memnun olurum.Teşekkürler
  3. aşağıda belirtilen linkten indireblirsiniz. http://www.fileserve.com/file/KpHC2q7/32bit-16.07.2010-guncel.zip
  4. Başlat>programlar>acronis>Acronis True Image Home ve Plus Pack for Acronis True Image Home 2010 olacak siz Acronis True Image Home >Acronis True Image Home 'u çalıştırdığınızda Ekrana Acronis True Image Home 2010 Plus Pack çıkıyorsa programı doğru kurmuşsunuz demektir.Bundan sonra Recover>mydisk>image yedeğini seçip> next dediğinizde >Use Acronis universal Restore gelecek>işaretleyip >next deyip devam ediniz.
  5. Acronis true image 2010 v13-6053 Üniversal Restore özelliğinin aktif hale getirilmesi için; 1-acronis true image 2010 v13-6053 setup kurulacak. 2-bilgisayar yeniden başladıktan sonra acronis true image 2010 plus pack kurulacak.bilgisayar ikinci defa yeniden başlatıldığında üniversal restore yüklenmiş olur. Denemek için recover'i çalıştırdığınızda sizden image yedeğin bulunduğu yeri seçip next dediğinizde chosee recovery method ekranında "use acronis universal restore "olduğunu görebilirsiniz. işaretleyip next dediğinizde imaj yedeğiniz driversız olarak geri yüklenir.
  6. Acronis true image home 2010'a ilave olarak plus pack yaması kurulduğunda üniversal restore aktif olur.
  7. acronis true image 2010 da universal restore özelliği var. Benim xp de alınan yedeği bir başka donanım özelliğine sahip bilgisayara restore yani geri yüklediğimde universal restore aktif olarak göründü bende seçeneği işaretleyip ileri dediğimde yedek başarılı bir şekilde tamamlandı.Bilgisayar yeniden başladığında sürücüler hariç xp ve diğer tüm programlar çalıştığını tespit ettim.Aynı işlemi windows 7 yedeği ile yaptım universal restore aktif olarak görünmüyor.fakat geri yüklemeden sonra bilgisayar normal bir şekilde açılıyor.
  8. Acronis True Image Home 2010'da xp'de alınan arsiv yedeklemeyi bir başka konfigrasyona sahip bilgisayara yükleme yapılmak istendiğinde universal restore özelliği ekrana geliyor.vista ve Windows7 de denemedim.
  9. Acronis true image 2010 sürümü beğendim. Acronis true image serverlarda olduğu gibi universal restore özelliği eklenmiş.Bu durumda herhangi bir bilgisayardan aldığınız yedeği anakartın markası ve donanım özellikleri ne olursa olsun başka bir bilgisayara driversız olarak yükleme yapabilirsiniz.Sadece 5 dakikanızı alıyor.
  10. yağmuradam'ın verdiği linkte var http://rapidshare.com/files/281881999/tnctr-ati135055.rar
×
×
  • Create New...