Jump to content

Zaur

Üye
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Zaur

  1. Defalarca etiketdeki resimleri denedikden sonra hesab açıldı.
  2. Yeni bir e posta açıb şifresini değiştirdim ama yine lanet etiketi tanı geliyor hiçbirinde hatırlamıyoruz, doğru olmuyor, bu beladan nasıl kurtula biliriz arkadaşlar?
  3. Hesaba giremiyorum, sağlım bir e posta açıb şifresini nasıl değiştireyim ki?
  4. Selam, arkadaşlar hesaba girilemiyor, şifrenide değişiyoruz yine olmuyor, böyle oluyor bunun bir çaresi varmı, lütfen acil yardım edebilirmisiniz?! [img]http://i.imgur.com/rRhM2.gif[/img]
  5. Arkadaşlar nihayet ki sorun kökünden halloldu, sorunu çözen mektubu sizlerle paylaşıyorum. [QUOTE]Merhaba, Başka birisinin eline geçmiş olabileceği için hesabınızı kilitledik. Hesabınıza tekrar girebilmek için: 1. Facebook'a erişmek için normalde kullandığınız cihazdan (örneğin, bilgisayar veya cep telefonundan) hesabınıza giriş yapmayı ve hesabı geri alma işleminin adımlarını tamamlamayı deneyin. Hesabı geri alma işlemine buradan başlayabilirsiniz: https://www.facebook.com/recover.php 2. Hesabınız hala kilitleyse, konuyu incelememiz için lütfen bu e-postaya yanıt yazın. İlk başvurunuzla birlikte zaten göndermediyseniz, bir devlet kurumu tarafından verilmiş fotoğraflı kimliğinizin kopyasını e-postaya eklediğinizden emin olun. Bu kimlik: - Bir devlet kurumu tarafından verilmiş olmalıdır (ör. nüfus cüzdanı, ehliyet, pasaport) - Renkli olmalıdır - Tam adınız, doğum tarihiniz ve fotoğrafınız net biçimde gözükmelidir Mümkünse, lütfen bu dosyayı JPEG görüntü formatında kaydedin ve kimliğinizin doğrulanması için gerekli olmayan tüm kişisel bilgilerin (ör. adres, ehliyet numarası) üzerini kapatın. Ayrıca dosya eklerinizi güvenli bağlantıyla göndermenizi tavsiye ederiz. Daha fazla bilgi için: https://www.facebook.com/help/?page=148993491850191. Kimliğinizin bu koşulları karşılayan bir kopyasını göndermediğiniz sürece bu hesapla ilgili size daha fazla yardımcı olamayacağımıza lütfen dikkat edin. Bu durumun neden olabileceği rahatsızlık için özür dileriz. Teşekkürler, Facebook Ekibi[/QUOTE]
  6. Tamam teşekkür ediyorum, bende 10 gündür 10 defa bu maile bu mektubu yazdım ama hala açılmadı inşallah 4 gün sonra açılır.
  7. Kaç gün sonra sorun düzeldi birde lütfen işe yarayan yöntemi burada tam açıklarmısın?
  8. [quote name='6489426' date='03 November 2011 - 12:29 ' timestamp='1320323343' post='1105988'] ben bir süre bekledim. yaklaşık 10 mail attım. ve profilimi geri verdiler. admin bilgilendirme mesajı attı birde. bu yöntemle başarılı oldum yani [/quote] Selam, admin bilgilendirme mesajı attım birde derken neyi kast ediyorsunuz lütfen detaylı anlatırmısınız?
×
×
  • Create New...