Jump to content

3314

Yeni Üye
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About 3314

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

3314's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Öncelikle Merhaba arkadaşlar. 1-2 hafta önce oyun oynarken birden ekran karardı ve " No Signal " hatası çıktı ekranda . Bu sırada tabi sesler geliyor bilgisayarım açık şekilde . Sonra yeniden başlatmayı felan denedim olmadı . DVI , HDMI ve VGA tüm kablolar ile denedim ( Kabloların hepsi on-boardda test edildi çalışıyor. ) Sizlerden ricam Ekran kartımın sizce ne sorunu var ve çözümü varmı bu sorunun
  2. Derdimi daha açık şekilde anlatmaya çalışayım . İşletim sistemim Kırık windows 7 iken windows 10 geldiğinde yükseltmiştim . Şimdi ise elimde eski kullandığım windows 7 cdsi var tekrar onunla format attığım zaman windows10a yükseltilebilirmi . Bilgisayarım neredeyse her oyunu ultrada oynayabilecek kapasitede bu arada .
  3. Merhabalar . Bilgisayarıma format atacağım ama şöyle bir sıkıntım var. Şuanda kullanmakta olduğum windows 10 win7 üzerinden yükseltildi. Son zamanlarda biraz yavaşladığını fark ettim bilgisayarımın temiz bi format atmak istiyorum . Yine win7 atarsam windows 10a yükseltebilirmiyim?
×
×
  • Create New...