Jump to content

wildly

Üye
  • Posts

    252
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by wildly

  1. İlginize teşekkür ederim. Nasıl kapatabileceğimide detaylı açıklayabilirmisiniz.

    Laptopunuzun bios menusunu bilmiyorum, benim dell de ilk önce security menüsünden hepsini disable yaptım daha sonra boot sequence menusu altında UEFI ayarı var, onu disable yaptım, daha sonra acronis disik dircetor ile laptopu boot ettim, hdd deki bütün bölümleri sildim(recovery dahil),sonra win7 dvd si bile boot ettim ve yeni bölümler oluşturarak sistemi kurdum.

  2. [quote name='juvanpix' date='26 June 2012 - 13:59 ' timestamp='1340711961' post='1216001']
    kardeş çok saol yalnız ben bunları yapacam ama benim ne fare yanıt veriyor nede klavye nasıl olack?
    [/quote]

    başka bir pc de biosuna uygun dosyaları flopy ye kopyala, sonra bozuk olan pc ye tak ve bilgisayarı aç, biosun o disketteki dosyaları otomatik görmesi lazım.
  3. [quote name='kedice' date='23 May 2012 - 13:42 ' timestamp='1337773364' post='1204125']
    7zip kullan
    [/quote]

    Arkadaşlar lütfen konuyu iyi okuyalım, winrar vb. sıkıştırma programları olmaması gerekiyor.
  4. [quote name='Yasinnn003' date='23 May 2012 - 12:53 ' timestamp='1337770382' post='1204100']
    winrarla sifrelesen olmuyormu
    [/quote]

    Not olarak belirtmiştim, winrarla şifreleme oluyor fakat data göndereceğim firma kabul etmiyor.
  5. Arkadaşlar ben herhangi bir dosyayı şifrelemek istiyorum, ama şifreli dosyayı örneğin mail ile göndericem gönderdiğim kişi şifreyi girecek öyle açılacak. Nette bir sürü program buldum hepsi kurulu olduğu bilgisayarda çalışıyor. Ben şifrelediği dosyanın başka bilgisayarda şifre girilerek açılmasını istiyorum. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

    Not: winrar vb sıkıştırma programları ile olmaması gerekiyor.
  6. Bizde de metro ethernet kullanıyoruz, ilk bağlandığında cihazı kurup gittiler, elimde L2 switch olmadığı için neti diğer kulanıcılara verememiştim, sonra çift ethernetli bir kasa yaptım xp kurdum, onun üzerinden neti dağıtım. ayrıca o pc yi ftp server gibi çeşitli amaçlar için de kullanıyorum.
  7. Masaüstü bilgisayarını kablo ile bağlıyorsun. Bir tane usb kablosuz ethernet alıp onu da masa üstü bilgisayarına bağlıyorsun, connectify diye ücretsiz bir pogram var indirip masaüstü bilgisayarına kuruyorsun, masa üstü bilgisayarın bir çeşit acces point görevi görüyor. Lapto ile artık bağlanabilirsin.
×
×
  • Create New...