Jump to content

vatancafe

Üye
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

636 profile views

vatancafe's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. bendede böyle bir yazı cıkıyor en basta ve sonrada mavi ekran hatası ou are about to install 32 bit software on a 64 bit computer çözümü özel mesajdan atarmısın yada vatancafe.bilgisayarForumda msn, mail, adres, gerçek isim vs. bilgilerinizi paylaşmayınız.com acil format atacam

  2. tesekürler.bende acaba öle bi özelliği varmı diyordum,sona yoktur diye hem format için hem yedek almak için usbye nası bot edebilirima rastırdım,win 7 denedim oldu,ama acronis denemedim,kendi özelliği varsa ordanda halledebiliriz dediğin gibi eyvallah.bişey dikkatimi çekti,farklı özelliklerdeki pclere atmadım hiç hata verir diye,daha ayrıntılı bi makale varmı okuyabileceğim,farklı özelliklerdeki pclere atmak gibi.
  3. eyvallah ilgilendiğin için,ben öyle aparatlı bişe istemiyorum istediğimi dün buldum meğerse bi program bunu bi kaç dakika içinde yapıyomus.burdada program ismini vereyim Novicorp WinToFlash bununla win7 yi flash belleğe attım,sona leptopuma flashtan attım formatı hiç bi sorun cıkmadı.bisürü makaleler okudum falan baya karısıktı ama bu program cok basit,pratik,banada her an usbye sistemi atacağım pratik bişe lazımdı.ilginiz için tesekürler.verdiğin linkede bakacam güzel şeyler yapmıslar.
  4. arkadaşlar ben yedek alıp yüklemek için Acronis True Image kullanıyorum,tabi cdden bot ediyorum ve her makinaya CD-RW takmak zorunda kalıyorum.bunu nasıl Flash belleğe yazdırız flashtan bot edebiliriz.zaten pcyi acarken usbden çalıstırıp gösterebiliriz ama işte Flash belleğe nasıl yazdıracağız.bilgisi olanlar yardım ederse sevinirim.
  5. Bu Güvenlik Kamerasının Driverini Bulabilirmisiniz ?
×
×
  • Create New...