Jump to content

haruni

Üye
  • Posts

    69
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by haruni

  1. Arkadaşlar ben de de bazı olumsuzluklar oldu. Mesela minst programların çalışmaması gibi. Bu Köylü ustanın PE.iso dosyasını USB Belleğe yazdırma ile ilgili olabilir diyorum. Yazdırma işleminde UltraISO programını kullandığımda bütün sorunlarım çözüldü. Bir de isterseniz bu yolu deneyin.

     

  2. Bilgisayar post açılışında DDR3 olarak görünüyor. Ancak Wndows 10 Masaüstü geldiğinde, >Görev Yöneticisindeki Performans > Bellek kısmında SDRAM olarak görünüyor. Bilgisayarımda 4x2 8GB. aynı marka ve model DDR3 Ram var. Anakart G41M-P43 Combo, İşlemci Intel Core 2 Quad Q9550. Öyleyse neden SDRAM olarak görünür. Pek çok şey denedim ama bir sonuç alamadım. Bu konuda bana tavsiyeleriniz olabilirmi.

     

  3. Aslında sistemin fena değil. Windows 10 u rahatça kullanabilirsin.

    Kasayı temizledikten sonra kasadaki kablo ve soketlerde bir gevşeme olmuş olabilir. Kasadaki tüm kablo ve soketleri tek tek kontrol et, yerine oturduğundan emin ol. Ayrıca Ekran Kartını da kontrol et tam yerine oturmuşmu. RAM leriin tamamen yerine oturduğundan emin ol. RAM leri gerekirse çıkart ve yeniden tak.

     

    • Like 1
  4. 1 haftadır aynı sorun bende de var. 1 haftadır araştırıyorum ne yaptıysam olmadı. sıfırlamak, hizmetler den ayarlamalar, registry kayıtları vs.vs. sonuçta düzeliyor. ancak sorunun kaynağı elektrik kesilmesi. yani modemin elektriğini kes, birkaç saniye bekle, modeme elektiriği ver  ve bilgisayarı aç. hoop karşında başka bir ağ numarası.

    emprire29, modem elektriğini kes, aç ve bilgisayarı yeniden başlat bakalım. bu sorundan kuruldunmu acaba...

    NOT: Format atmak da çözüm olmadı.

     

×
×
  • Create New...