Jump to content

Ot7oMaN

Üye
  • Posts

    146
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Ot7oMaN

  1. Bilgisayara format attıktan sonra hiçbir şekilde ne İntel ekran kartını ne AMD'yi ne de VGA kartı tanıtamadım. Başta kullanığım işletim sisteminden kaynaklı sandım ama onu da 2 kere değiştirdim. Kurulumu yapıyor ancak yeniden başlatınca AMD, İntel ve VGA nın üçünün üzerinde de ünlem işareti çıkıyor. Lenovo'nun kendi sitesinden güncel sürücüleri de indirdim yine sonuç aynı. Neyi yanlış yapıyorum?

  2.  

    Ya ben siteyi birkaç senedir biliyorum, indirmek istemediğim zamanlarda oradan izliyorum fakat katı kuralda kural olsa aynı konuyu, her dizi altına açanlar (her dizinin altına izlesem mi diyenler) küfürler ve göndermeli laf çakmalar, imalar vb. bir ton gereksiz engellenmesi gereken kişiler, yorumlar varken siz uyarı (Çünkü senin gibi birçok kişiden duydum, nedensiz kapatıyorlarmış) alır engellenirsiniz ;) Anlamadığım uyarı vermeden direkt hesabı mı kapatıyorlar? Bence uyarı verilir, şu nedenden denir durumlar göre kapatılır biter gider. Sonra da yorum yap, çok dizi izle puan al hadi oradan, gerek olursa izliyoruz ama mis gibi torrentimiz var...

     

    İletişime geçebileceğin bir adreste yok işin komiği. Diziport vardı bir ara efsaneydi o site ama Türk Televizyonları sağolsun kapattırdılar güzelim siteyi. Şimdi dizi-mag hüküm sürüyor yabancı dizi piyasasında. Garip bir site ama kullanışlı, hızlı ve kaliteli daha iyisi çıkana kadar oradan takip edecez yabancı dizileri.

  3. Yurtta kalan öğrenciler için dizi-mag kurtuluş gibi malum torrent portları kapalı. Ancak sitenin çok katı kuralları var, ne yaptım ne zaman yaptım bilmiyorum uyarı almışım sitedeki tüm yorum yapma, değerlendirme vs. haklarım süresiz olarak alınmış. Puan sistemini yeni öğrendim oturum açarak dizi izlemeye başladım

  4. HP dv6 1144 laptop kullanıyor(d)um. NBA 2k13 oynarken ekranlar arası geçiş yapmak isterken ekran karardı ve ekranda mavi şeritler oluşmaya başladı. Sadece siyah bir ekran ve kesik kesik mavi çizgiler mevcut şu anda. Ancak bilgisayarı Güvenli mod'da başlattığımda ekran %70 oranında doğru çalışıyor. Yine ufak renk dağılmaları mevcut ama kullanımı önleyecek kadar büyük değil. Problemin ekran kartında olduğunu düşünüyorum ama tam emin değilim. Bir de yaptırıp yaptırmamakta kararsızım çünkü 2 ay önce başka bir problem çıkarmıştı ekran. Tekrarlıyorum, güvenli modda çalışırken ufak tefek renk dağılmaları mevcut ama normal çalışırken bilgisayar başlama ekranı  ve Hoşgeldiniz ekranına kadar normal açılırken masaüstü açıldıktan sonra ekran kararıp mavi kesik şeritler kaplıyor ekranı. 

  5. [quote name='Dexter18' date='20 April 2012 - 13:28 ' timestamp='1334917704' post='1189513']
    çok istiyordum ve 5 puanla kaybetmek çok kötü 1 sene boşa gitti ve dershaneye gtcek para yok
    [/quote]

    Sen basvurunu yap puanlar dusebilir. Genelde 3-5 puan oynuyo bu durumlarda
  6. [quote name='nilo455' date='11 April 2012 - 22:31 ' timestamp='1334172685' post='1185051']
    dışarıdan kendimiz başka programlar oyunlar falan yükleyemez miyiz ?

    http://appworld.blackberry.com/webstore/content/558/
    [/quote]

    Yüklersin bazıları paralıdır bazıları beleş kafana göre takılırsın.
  7. Blackberry'nin esprisi de BIS, tabi o olmadan tam anlamıyla BB kullanıyorum diyemezsin. Ayrıca senin dediğin bence aşırı paket...

    Facebook, Twitter ve Blackberry Messenger'ı içeren Giriş paketi aylık 7 lira.

    yukarıdakiler+Msn paketi de 17 lira olur.
  8. [quote name='HaydarŞahin' date='01 April 2012 - 11:10 ' timestamp='1333267842' post='1178890']
    site kapanırda ıp den seni bulup ceza yollarlarsa o zaman görürüm seni
    [/quote]

    Bişey olmaz merak etme, ben internetimi özgür kullanabileceğimi bildiren bir kullanıcıyım.

    @YnsDr;

    Arkadaşım girme girdirtme, yöneticiler cayır cayır bağırıyo site masraflarını karşılamak için diye, hala yok benim imajım yok arkadaşlarım diye kendini düşünüyosun. O kadar mı önemli TNC senin için? Şu nickinin rengini mavi görelim de sonra konuşalım seninle. Kıro sözünüde aynen sana iade ediyorum tartışamayacaksan uzak dur konuda ağız bozmak marifet değil!
  9. Beyler neyin peşindesiniz kaçınız görebildi yeni forumun içeriğini hiç biriniz. Biz memnunuz size ne oluyor? Sanki TncSevermişsiniz de rahatsız olmuş gibi konuşuyorsunuz. Ben sonuna kadar destekliyorum, en azından artık trailerlerini değil fullHD izleyebileceğiz. Cinsellik bir ihtiyaç, lütfen konuyu saptırmayın. Adult bölümü sadece bizim için açıldı. Para var huzur var.
  10. 80 olan pingim 170 oldu. Ap*al firma ttnete sikayetvardan bildirdim, bana pingin tanımını yaptılar. Bende çözemedim sorunumu hatla alakalı birşey oldupunu sanıyorum veya santrale olan uzaklıkla.
×
×
  • Create New...