Jump to content

gingobil

Üye
  • Posts

    69
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by gingobil

  1. sayın üstadım elinize sağlık daha önce de bazı modifiye edilmiş windows larınızı kullandım, görsel olanları tercih ettiğim için sizinkileri ayrı bir seviyorum. ancak bilgisayarımı masaüstü başlat kapat diyerek kapatmaya çalıştığımda resimdeki gibi bir uyarı alıyorum ve pc kapanmayıp bu hali ile bekliyor ve zorla kapatmadan da kapanmıyor varsa bir çaresi anlatır mısınız.

    IMG_20220409_193002.jpg

  2. oneooo, 21 saat önce yazdı:

    Merhaba bu sitede telefonlar neden bukadar ucuz piyasanın baya altında yani güvenilirmi telefonlar nerden geliyor? Siteyi ben ilk defa gördüm kullandınızmı daha önce

    tabiki telefonlar resmi garantili değiller bir şekilde çinden faklı yollarla getirtiliyorlar. bu tercih meselesi resmi ithalatçı firmalar olması gereken vergileri üzerine koyunca fiyat farklarının nasıl oluştuğunu hepimiz biliyoruz herhalde. ben daha önce buradan telefon aldım gayette memnun kaldım, orijinal imei ile kullanıyorsunuz bilirsiniz belli bir kapanma süresi var bu süre içerisinde bootloader kilidinin açılması için müracaat etmek gerekiyor ayrıca telefondan Mi hesabı açıyorsunuz ve başvuruyorsunuz, daha sonra süre dolunca satıcı uzaktan yardım ile bilgisayarınıza bağlanıp elinizde varsa eski telefon imei leri onları kullanıyorlar elinizde yoksa kendileri telefonunuza uzaktan yardım ile bağlanıp yeni imeileri yazıyor bu kadar. arkadaşlar benim firma ile hiç bir ilgim yok kimse yanlış anlamasın, ilgilenen olursa diye açıklamayı yazdım. saygılarımla.

    • Like 1
  3. forjest, 56 dakika önce yazdı:

    Avira Phantom VPN Pro 2.37.3.21018 Final Türkçe 

    https://cloud.mail.ru/public/wh8N/1JwJLqZzL Zippass: tnctr Katılımsız Upd 28 Mayıs 2021

      İçeriği Gizle

    OlsNUA.png

     

    sayın üstadım win 10 ltsc sürümü kullanıyorum en son paylaştığın avira phantop vpn programı bağlanıyor diyor ama bağlanamamaktadır. bilgisayarımın bir ayarının kapalı olmasından mı kaynaklanıyor bilemiyorum ama durum böyle, bir öneriniz var mıdır?

    forjest, 56 dakika önce yazdı:

    Avira Phantom VPN Pro 2.37.3.21018 Final Türkçe 

    https://cloud.mail.ru/public/wh8N/1JwJLqZzL Zippass: tnctr Katılımsız Upd 28 Mayıs 2021

      İçeriği Gizle

    OlsNUA.png

     

    sayın üstadım win 10 ltsc sürümü kullanıyorum en son paylaştığın avira phantop vpn programı bağlanıyor diyor ama bağlanamamaktadır. bilgisayarımın bir ayarının kapalı olmasından mı kaynaklanıyor bilemiyorum ama durum böyle, bir öneriniz var mıdır?

    • Like 1
  4. sevgili forjest usta, sizin tavsiyelerinizi dinleyerek birkaç defa farklı linux sistemleri bilgisayarıma kurdum deneme fırsatım oldu beğendiğimi de söyleyebilirim aslında daha görsel daha stabil ve hızlı oldukları gerçek hatta windows yerine devamlı olarak bile linux kullanmayı düşünebilirim. açıkçası en beğendiklerim manjaro ve mint olduğunu söyleyebilirim. terminal kullanma konusunda tamamen yabancı olmam nedeniyle zorlanıyorum. kullanma deneme fırsatınız olduysa sizden CentOS ve Endless OS hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum. iyi çalışmalar.

  5. arkadaşlar yandex disk te indireceğimiz dosyanın adı Win10_1909_Pro_x64.exe ile bitiyor ama dosya 7-zip formatında sıkıştırılmış. inen dosyayı sağ tıklayıp klasöre ayıkla deyip şifreyi tnctr yi girince klasör olarak içinde iso dosyası var olarak iniyor kafa karıştırıcı ama anlattığım gibi. saygılar.

  6. lord_figo18, 18 saat önce yazdı:

    Üstad yazdırma biriktiricisi kapalı olduğunda yazdırmıyor mu sorun olur mu açmak için küçük reg ya da cmd yapabilir misiniz daha çabuk olsun diye kurulum sonrası 

    kardeşim bilgisayarında başlat/çalıştır satırına/services.msc/çıkan ekranda aşağılarda/yazdırma biriktiricisini bul/üzerinde çift tıkla/çıkan ekranda /başlangıç türünü otomatik yap/uygula/tamam bu kadar.

  7. sevgili arkadaşlar merhaba, masaüstü bilgisayarımdan usb vifi modem aracılığı ile internete bağlanmaktayım. MrRush ustanın bu işletim sistemini kurdum, ancak saat simgesinin yanında internete bağlanma simgesi wifi modemin programını kurmama rağmen hala dünya şeklinde görünmeye devam etmektedir. işin ilginç yanı orayı tıkladığımda wifi bağlantıları gözükmekte kendiminkine şifreyi giriyorum internet yok, güvenli yazmakta ama internete bağlanabiliyorum. ayarlardan sorun gider dediğim zaman ise "tanılama ilkesi hizmeti çalışmıyor" uyarısı almaktayım ve bu hizmeti çalıştırmam istenmektedir. sorunu nasıl çözebilirim yardımlarınıza ihtiyacım var. saygılarımla.

×
×
  • Create New...