Jump to content

baskentLy

Yeni Üye
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About baskentLy

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

baskentLy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Evet dostum berbat bir makina, tuş kombinasyonlarından da denemediğim durum kalmadı, internette bakmadığım yer kalmadı bir çözüm bile bulamadım sanırım burada da sorunu çözemeyeceğiz.
  2. Driver Cd'si yok dostum. O siteden indirdiğim driverler oldu. Hotkey felan hepsini yükledim lakin nafile. Allah rızası için şu işi biri halletsin.!
  3. Dostum klavye üzerinde açma kapama tuşu yok bilgisayarın kenar kısmında düğmesi var ve açık konumunda wireless ışığıda yanıyor lakin sağ altta kapalı gözüküyor ne yaptı isem olmadı
  4. Selam, arkadaşlar dün bilgisayara format attım format öncesinde wireless 'de herhangi bir sıkıntı yoktu. Format sonrasında Wireless açık olmasına rağmen ışık ortalama 1o saniye aralıklar ile yanıp sönmesine rağmen sağ altta kapalı gibi gözüküyor. Hiçbir bağlantıyı görmüyor. Kablolu bağlantı ile rahatlıkla bağlanabiliyorum. Aygıt yöneticisinden ağ bağdaştırıcında driverler tanımlı, Tanıla dediğimde ise kablosuz bağdaştırıcı veya erişim sorunu diye hata veriyor. Lütfen biri acil yardım etsin.
×
×
  • Create New...