Jump to content

manyax1996

Üye
  • Posts

    63
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by manyax1996

  1. P4 2.80 den 3.06 ya işlemci update etmek için en az p1.50 bios istiyor. işletim sistemi windows 8.1 . disket kullanamıyorum. benim biosum p 1.40 ne yapma lazım bi fikri olan var mı ? ....
  2. Facebook daki mesajlaşmamı offline olarak kaydedip üzerinde değişiklik yapabilr miyim?
  3. casper0007 hayır amacım yedek almak değil lisansı kaldırmak istiyorum yani deneme sürümüne dönücem ama windows acitvation technologies zarar görmüş ya da deaktif olmuş çünkü bu loader crack vb öle full yapıyor işte watı tekrar aktif hale getirmem orjinale döndürmem lazım windows 7 bu bi güncellemeyle oluyo ama windows 8 de bulamadım bi türlü
  4. windows 8 restore wat yapmam lazım loaderla crackledim de nasıl yapacam
  5. Bilgisayarıma daha yeni Windows 7 Ultimate 32 Bit kurdum.Orijinal dvdden kurdum.Kurarken herhangi bir problem yaşamadım.Ama bilgisayar yeniden açıldığında sistem açılıyor ekrana görüntü gelmiyor.Monitörü kapatıp açıyorum arada çok fak bi görüntü görüyorum.sistemin açıldığına dair ama sonuç itibariyle görüntü yok. ekran kartım nvidia geforce 9500 gt ilgilendiğiniz için şimdiden teşekkür ederim.
  6. Sayın papazjoe Bu üründe kampanya var kaçırma derim. http://www.vatanbilgisayar.com/hp-lc750ea-dv7-6001st-corei7-2630qm-2.0ghz-8gb-2tb-dvdrwbr-17.3-1gb-hd6770m-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=55838 Hadi kolay gele.
  7. Sayın byerdinc Büyük bir ihtimalle anlattığınıza göre harddiskinizde bad sector mevcut. Bunu da Hdd Regenerator ile çözebilirsiniz. Upload ettim.Bu linkten çekebilirsiniz. http://hotfile.com/dl/127291336/cbb7de8/HDD_Regenerator_2011.zip.html Hadi kolay gele.
  8. Sayın pcusta_99 Karşılaştığım sorun daha farklı bir sorun.Enerji kablosunu takıp çıkarıyorum ama sürücüde tık yok.Işığı bile yanmıyor.
  9. Gayet nazik bir eleştiriye karşı verilen cevaplardaki kaba üsluplara ve bundan sonrakiler için verileceklere topyekün cevabımdır. "Küspeden Türbe Olmaz" (Küspe Hayvan Yemidir.) Bu cevap anlatılacak herşeyi anlatıyor.Hala anlamadınsa buda ikinci makam; İdraki Meali Bu akla Gerekmez, Zira bu terazi bunca sıkleti çekemez. (Hala anlamadınsa'nın cevabıdır bu.) 1-)Herhangi bit TncTR üyesiyle nickinden dolayıdalga geçemzsin.BAsit bilgilerle kimseyi yargılayamzsın.Biliyosan da kendine bilmiyosan da kendine.Hani bi söz vardır:"Biliyorsan konuş alim sansınlar,bilmiyorsan sus da adam sansınlar.(Ama her ikisi de edep çerçevesinde)." 2-)Bilmediğin halde bir konuyu olmaz diye kesin yargıya vardıramazsın.Eğer olmayacak bir durum olsaydı TncTR de konu açmazdım. 3-)TncTR de çözülemeyen sorunlarda en son kaynaktır.Hiç merak etme aklına gelebilecek bütün test ihtimallerini denedim.TncTR de konu kalabalığı yapma gibi bir hevesimde yok. 4-)Ayrıca sana optik sürücüler konusunda fiyat sormadım.Zaten böyle bir şeye ihtiyacım da yok.Ayrıca kimse tamirini yapmaz diyosun.Google amcaya bi sor bakalım bunu sana ne diyor bi görelim. 5-)Kimsenin bilgisini profil zenginliğiyle kıyaslayamazsın. Bu konuya yazacağım bu cevaba karşı yazılacak cevaplara toptan cevabımı bu yazım içerir. İMZA Yaptıklarıyla övülmeyi beklemek Fakirliktir olsa olsa, İsimsiz, beklentisiz kahramanlar olmaktır işin aslı oysa. Ey Zemheri karanlıkta bekleyen nefsim, Zannetmeki Gurur Terazisinden sende geçtin.
  10. Sayın tnc_tr Emin ol ki hayatında senin hiç görmediğin sistemlerle oynadım.Topladım,kurdum,dağıttım,bazen de oynadım.Bu sözümü nasıl yorumlarsan yorumla.Ama optik sürücülere vakit ayırmak hiç aklıma gelmedi.Ayrıca bu işin fiyatı beni ilgilendirmiyor.Elimde yedek parça var.Tamirde kullanabilirim.Önemli olan benim bu işi öğrenmem ve çözmem.Unutma ki öğrenmenin yaşı yoktur.
  11. [quote name='bro_ss' date='19 August 2011 - 04:40 ' timestamp='1313728858' post='1065821'] Bilgisayarlarda optik okuyucular, dvd ve cd türü medyalardan veri aktarmaya yarar. Optik okuyucuların arızası, bilgisayarın cd-dvd rw sürücüsünün hiç görmemesi veya sürücünün cd-dvd medyayı okumaması, yazmaması, eksik ve hatalı okuyup yazması biçiminde kendini gösterir. Arıza durumunda sürcü tümüyle değiştirilir. Tamir maliyeti yenisinin fiyatına yakındır ve verimli değildir. Optik sürücü arızaları en büyük sorunu işletim sistemi ve harici medyalardan program yüklemelerinde çıkartır. Optik sürücünün hatalı olması kopyalamayı ve okumayı hatalı yapması, bilgisayara yüklenen işletim sisteminin ve programların eksik ve hatalı yüklenmesine neden olur. Bu da sistemde kilitlenmelere ve çeşitli sorunlara neden olur. [/quote] Google amcadan okumuştum bunu zaten.O kadarını da biz de biliyoruz.Yani optik sürücüleri iç yapılarında devrelerinde hasar gören yapıları onarma ihtimali var mı?
  12. Sayın Tnc-Tr Tayfa Bugün dalgınlığıma geldi optik sürücümü (dwd-rw) bilgisayar çalışırken takıp çıkarttım.Sonra da hiç çalışmadı.Tamiri var mıdır,yenisini almak zorunda mıyım? Hepinize şimdiden teşekkürler.
  13. Sayın Arkadaşlar, Heyecan yapmayın ve acele etmeyin. Vista SP 2 nasıl update olarak sunulduysa Windows 7 SP 1 de sunulacaktır. Hepinize iyi günler.
  14. Kasaya genel bakım uygula. Bu sorunla 3 kez karşılaştım. Hepsinde de işlemci tozundan kaynaklanıyodu. Genel bakımdan sonra Windows Xp Professional Sp 3 cdsiyle çak formatı tamamdır. Hadi kolay gele :-)
  15. Sayın Arkadaşım Bu bahsettiğiniz olay ya sağlam bi virüsten ya da sahte Kingston olduğundan olabilir. Çünkü bu flashlardan bende de 20-30 tane var. Bir süre sonra saçmalamaya başlıyorlar aynen böyle. Hadi kolay gele :-)
×
×
  • Create New...