Jump to content

ofenX

Üye
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ofenX

  1. Merhaba, Bir kaç gündür bu programı deniyorum. Makinayı resetledikten sonra bu program aktif olmuyor. Bir daha çalıştırmam gerekiyor. Bundan önceki versiyonda da böyle yapıyordu. Şuan windows 7 kullanıyorum. Bu versiyonun windows 7 ile uyumlu oldunu sitesinde gördüm. Neden acaba otomatik olarak çalışmıyor? Bileniniz var mı acaba ? İyi çalışmalar.
  2. Pardon ben ilk mesajdakini indirmiştim. Bence 10.mesajdaki linki 1. mesaja da ekleyin. buna 32 bit dersiniz. ilkine de 64 bit dersiniz. İyi çalışmalar.
  3. Merhaba, Programı kurarken verdiği mesajı tam hatırlamıyorum. Ama bu işletim sistemine uygun değildir gibi bir şeyler okudum. O yüzden öyle dedim. Belki upload eden sizseniz veya başka kimse upload ettiyse upload ederken yanlışlıkla diğerini upload etmiş olabilir. İyi çalışmalar.
  4. Merhaba hasanus, demişsiniz. Acronis te Disk Director u kullanmadan sadece TruImage i kullanarak sıfır bir hardiske bile kurulum yapabilirsiniz. yani hiç bir partitionu olmayan bir hdd ye bile imaj basabiliyorsunuz. Ama paragonu beğendiğinize göre bunun bir anlamı yoktur. Ben de bir ara paragonu inceleyeyim. Edit: Baştaki mesajdaki linki indirdim. 64 bit içinmiş. Keşke oraya belirtseydiniz. Boşuna indirmiş olduk. 32 bitlik sürümünüde yayınlarsanız sevinirim. İyi çalışmalar.
  5. Merhaba, Bahsettiğiniz şey bir klasör gibi görünüyor. Ve siz ona çift tıkladıkça o aynı isimde bir klasör daha açıyormuş gibi size gösteriyor. Aslında onlar klasör değil .exe li bir dosya.. Sorununuz böyle bir şey ise bunu Avira antivir siliyordu. Hem de bu antivirusün ücretsiz versiyonu da var. Avira.com dan download bölümüne oradan da avira antivir personal free diye bir dosya vardı. Onu indiriyorsunuz o temizliyor. İyi çalışmalar.
×
×
  • Create New...