Jump to content

M3ric

Üye
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by M3ric

  1. Acilmaz ise VPN ile deneyin. Bizde sartlar boyle.
  2. SlimJet ile tablari video olarak kaydedebiliyorsunuz.
  3. Meizu gercekten harika. IP68 sertifikasi olsa Z3 Compact i satip onu alirdim.  Ama biraz sakarim, o yuzden saglam telefonum olmali. Ustelik Z3 Compact in performansi da essiz.
  4. Sony Z3 Compact oneririm. Suya toza dayanikli tas gibi telefon. Pili ne yaparsan yap 2 gun dayaniyor. Az kullanirsan 3 gun cikarir belki. 4.7 inch ideal boyutlarda. Kullanmak icin 2 el gerekmiyor yani. 
  5. Oncelikle yonetici haklarina sahip bir kullanici olusturun. Fakat KESINLIKLE giris yapmayin. Daha sonra Combofix i indirin, D ye yada cabuk bulacaginiz bir klasore kopyalayin. Sistemi yeniden baslatip guvenli kipte acin. Yeni olsturdugunuz kullanici ile acip diger kullanicidaki tum belgelerinizi v.b. yedekleyin. ComboFix i calistirin. Tarama bittikten sonra sistemi yeniden baslatin. Viruslu kullanicidan sistemi acin. Temizlenmemis ise sistemi yeniden baslatin. Guvenli kip i secip yeni olsturdugunu kullaniciyi secin. tum verilerinizi yedeklediginizden emin olup viruslu kullaniciyi silin. Sistemi yeniden baslatip yeni olusturdugunuz lkullanici ile sisteme giris yapabilirsiniz. Bu islemden sonra kullandiginiz antivirus u mutlaka degistirin. Bes para etmiyor anlasilan. Tavsiyem Avast Free + Comodo Firewall dir..    NOT : Yukarida anlatilan islemler bilgi verme amaclidir. Sonuclarindan uygulayan kisiler sorumludur. Bazi programlar lisanslarini kullanici bazinda yaparlar, kullanici silinirse lisans ta silinir ve program calismayabilir. 
  6. Problem yasadigini soyleyen kisiler icin tavsiye ; Oncelikle denemelerinizi temiz bir findoz uzerinde yapin. Yeni findoz kurmak yalnizca yarim saat surer. Kurdugunuz findozlar ya Nlite ve Ryan RVM ile modifiye edilmemis ya da kendi ettiginiz guvenilir findozlar olsun. Sisteminizi guncel tutun. Hala sorun yasiyorum diyorsaniz gidin vmware'nin sitesinden indirin, sonra gelip buradan keygen serial filan alin. Ve daha hala sorun yasiyorsaniz sizin bilgisayar desteginden cok tibbi destege ihtiyaciniz vardir. Buradan yardim alamazsiniz.
  7. Arkadaslar bilgilerde biraz hata var galiba. Hantal olan ghost degil. Kullanilan anakart kotu ise ( ucuz VIA chipsetli ) ya da HDD partitionlari arasinda format farki varsa convert islemi yavaslatir. En ideali NFTS - NTFS yedek almaktir. Ghost icin diskinizin ya da bolumunuzun FAT 32 olmasina gerek yok. Su anki ortalama bir sistem ile dakikada 500 ila 1200 mb lik kopyalama hizi ile yedek alabiliyor. Asiri yavaslik varsa yukarida saydigim nedenlerdendir, program oldukca hizli ve basarilidir. Digerlerinde olmayan guzel yonu cokmus olan sistemi de yedeklersiniz. Daha sonra Ghost Explorer ile icerisinden istediginiz dosyalari cekip alirsiniz. Yok Sık Kullanilanlar uctu, adres defteri getti gibi mizildanmalarla karsilasmazsiniz boylece.
×
×
  • Create New...