Jump to content

ahiturk

Üye
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

633 profile views

ahiturk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. http://www.tryama.net/editor/editoryazi.asp?islem=yazioku&id=357
  2. Ben şöyle yapıyorum. Flash diskime güvenlik sekmesinden kendi bilgisayarımdaki ana kullanıcı için tam yetki veriyorum bunun dışındaki everyone kullanıcılar için sadece okuma izni veriyorum. Yine flashdiskimde bir klasör oluştup bu klasöre başka bilgisyarlardan veri alabilmek için everyone kullanıcıları için okuma ve yazma izni veriyorum. Böylece flasdiskime izin verdiğim klasör haricinde herhangi bir bilgisayarda veri yazılamıyor.
  3. KAspersky 2012 Türkçe Yama TRyama.Net tarafından piyasaya sürüldü. Kurulum sonrası otomatik güncelleme yapılınca programın bazı bölümleri (küçük bir bölümü) malesef tekrar ingilizce oluyor. yamayı yeniden yüklemek gerekiyor.
  4. Acces point ip adresini modem ip numarasından faklı bir mumara olarak ata. Örnek olarak 10.0.0.3, yine accespoint varsayılan ağ geçidi ve dns numarası olarak modemin ip numarasını ver. örnek olarak 10.0.0.2, eğer ağda mac filtresi uygulanıyorsa, modemde macfiltresi alanına accespoint mac adresini gir. Accespoint güvenliği aynen modem gibidir. wireless şifrelemeyi devreye sok.
  5. Ultra surf işine yarayacaktır. http://www.tryama.net/download/turkceyama.asp?id=1742
×
×
  • Create New...