Jump to content

kemalmanga

Üye
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

kemalmanga's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. [quote name='manyakisko' date='25 June 2012 - 09:20 ' timestamp='1340616023' post='1215636'] Biostan sata modunu ide yapmanız lazım. [/quote] Çok teşekkür ediyorum çok sağol, dediğini yaptım şu anda formatı atıyorum. Tüm TNCTR Ailesine saygılar.
  2. Baktım ama yok. ve yanlışlıkla iki konu açmışım özür dilerim. diğer konu başlığına cevap atabilirseniz sevinirim forumu meşgul etmek istemem.
  3. Cd'den yüklüyorum ve format cdsini daha 1 saat önce tnctr'den indirip çektim. hata olduğunu sanmıyorum. :/
  4. Arkadaşlar Dell marka laptopum var fakat windows 7 yüklü ve windows 7 Laptop'ta ETA Muhasebe programını çalıştırmadığı için Windows xp yüklemeye çalıştım. Fakat ön yükleme gerçekleştikten sonra mavi ekran hatası veriyor. F diskini kontrol edin virüs tarayın gibisinden şeyler yazıyor. Bunun çözüm yolu nedir acil cevap bekliyorum. Saygılar, teşekkürler.
  5. 3 kere farklı yerlerden indirdim ama bulamadım ya içinde yok . Ayrı bi müzik slow bi parça zaten 10.cu dk'da çalıor. Bulamadım Bütün google'da aradım yok
  6. Arkdaşlar Hızlı Ve öfkeli 4'te dominic toretto Letty'i terkederken bi fon müziği çalıyor. Hatta Letty uyurken fon müziği tam bastırıyor. Çok güzel slow bi parça gitarla çalınıyor hatta . Aylardır o müziği arıyorum bulamadım. Eğer birinizde warsa rica edebilirmiyim ? Yada Bulma İmkanı OLan ?
  7. Arkdaşlar bende bunu denedim we oldu 24 Gb dosya kurtardım çok tşk ederm allah razı olsun bunu yazandan
  8. TşkLEr ama Denenmiş mi peki ? Nerden ßilelim pc'nin kaLDıracaqını
×
×
  • Create New...