Jump to content

drano

Yeni Üye
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by drano

  1. Sayın Köylü; öncelikle emeğine teşekkürler. sistemim 64bit i7920 defalarca starter için TnctrSysprepWimEditorden install.wim olşturdum ama admin ayarlarıyla açılmadı. yaptığım işlem şu: starteri kuruyorum programlarıda kuruyorum sysprep genelleştir işaretli iken tamam diyorum daha sonra gimagex ile install.wim alıyorum bir klasörde TnctrSysprepWimEditorün yanına atıyorum ve çalıştırıyorum gayet düzgün çalışıyor masaüstüne install.wim oluşturuyor. O install.wimi MSDN orjinal ultimatenin install.wimi ile değiştiriyorum ve ultraiso ile farklı kaydediyorum. Bu iso ile kurulumdan sonra herhangi bir kullanıcı adı giriyorum ama admin ayarları ile açılmıyor olağan şekilde açılıyor. Şimdi benim yaptıklarımda hatalı bir işlem varmı?
  2. @blue_life; bu adreste--> http://sites.google.com/site/rmprepusb/tutorials/hirens Hirens 13.1 iso olarak usb den çalışması için firadisk yöntemi ile ilgili bir açıklama var konuyu en iyi senin anlayacağını düşünüyorum inceleyip bizide bilgilendirirsen memnun oluruz.
  3. arkadaşlar herşey düzgün gitti bütün programlar sorunsuz çalışıyor fakat tek bir sorun var, ofis 2003 kurulurken ön yükleme dosyaları farklı sürücüye yüklendiği için sysprepten sonra yeni kullanıcı adı ile kurulum yapıldığı için office dosyalarını yapılandırmaya gidiyor ve ön yükleme dosyalarını bulamadığı için başarısız oluyor yani her ofis belgesi açmak istediğimde yapılandırmaya gidiyor ön yükleme dosyalarını(MSOCache) c ye yükletme imkanı varmı veya bu sorunu çözen arkadaşlar varsa bizide aydınlatsın. ofis 2007 de farklı kullanıcı sorunu olmuyor.
  4. başarılı kurulum yapan arkadaşlar hangi programları kurduklarını hangi güncellemeleri yaptıklarını yazarlarsa bizide yönlendirmiş olurlar. benim tahminimce sorun yapabilecek programlar: 1-codec kurulumu 2-msn live kurulumu ve güncellemesi 3-ccleaner sorun yapmıyor ama sysprep esnasında temizlik yapınca regedit ayarlarındada sildiği girdiler oluyor belki bu sorun yapabilir. Tamer bey bu konuda görüşlerinizi bekliyoruz.
  5. tamer bey c de win7 sp1 x64 kurulu aynı hdd de h sürücüsü oluşturdum ve win7 sp1 x64 temiz kurulumunu 3 kere kurdum ve sysprep işlemini yaptım diğer işlemleride anlattığınız gibi yaptım install.wim ve iso da oluşturdum ama başarılı olamadım. sysprep açıkken yeniden başlat yapmadan programları kurdum, tek yapmadığım hizmet ve performans ayarları sanalda kurulumu yapıyor win7 açılırken yapılandırma ayarları geliyor başarılı olamıyor. kurulum yaptığım h sürücüsündeki win7 yi sysprep işleminden sonra başlattığımdada aynı sorun nedeniyle açılamıyor. kurduğum programlardan dolayı bir sorun oluşabilirmi. acaba sorun ne olabilir? ************************************************************************************ düzeltiyorum... 4. denemede oldu,sorun kurduğum programlardan kaynaklanıyormuş. önceki kurulumlarımda ofis2003,winrar,ultraiso,nero,ccleaner,acrobat,xinview,photoshop cs5,abble2,google earth 6,klite codec,win7 codec,google crome,nod32,flash paketi 3.0,ixlisoft video editor 2,msn kurup internetten yükseltmesinide yapmıştım. hangileri hataya neden oldu bilemiyorum.(bu programların hepsi katılımsız) 4.kurulumda sadece ofis2003,winrar,ccleaner,acrobat kurdum sorunsuz yüklendi.
  6. tamer bey 1-c de win7 kurulu olduğu halde d ye temiz win7 kurup sysprep yaptığımızda sorun olurmu? 2-sysprep penceresi açıkken programları kurduktan sonra windows 7 ye lisanslama işlemi yaparsak sorun olurmu?
×
×
  • Create New...