Jump to content

cemal_ozsoy

Yeni Üye
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by cemal_ozsoy

  1. valla windows old seçenegi çıkmadı işte direkt sistem uyarı verdü tüm dosyalarınız gidecektir diye ondan hu işlerle ugraşırum.. hdd yi çıkartmak istememe sebebimi açıklamıştım pc 1 aylık ve garanti bandrolü var üstünde açarsak garanti dışı kalıcak.. usb den çalışan bi xp ile halletcez artık.. varsa bildiginiz link yazarsanız sevinirim.. tüm cevap yazan arkadaşlara teşekkürler.
  2. [quote name='casper0007' date='19 January 2012 - 21:31 ' timestamp='1327008697' post='1143172'] cd den başlayan bi xp açıp yedek al formatla [/quote] işte o noktada sıkıntı var her cd den başlayan xp ile ile açabiliyomuyuz masa üstünü? sitedeki xp leri bi araştırayım.. cd den başlayan win 7 den yapamıyormuyuz neden xp den onuda merak ettim şimdi?
  3. cvp lar için teşekkürler ama sistem açılmıyor dolayısı ile masaüstü simgeleri bile gelmezken nasıl program yükleyebilirim? açılışta ki yavaşlık 2-3 dkk degil bildigin 30 dkk bekliyor pc masaüstü ekranı gelene kadar. artı ek olarak güvenli mod da bile açılmıyor artık.. bişey yüklemem imkansız gibi boot cdlerle verileri kurtarmam gerek sanırım destege devam lütfen..
  4. merhaba arkadaşlar windows7 64 bit sistem mevcut fakat açılması 10-20 bazen 30 dkk yı buluyor fakat açılsa dahi bir işlem yapmak bile 30 dkk sürüyor.. güvenli modda açıp yedek alıp yeniden yükleyim dedim ama güvenli modda da açılması çok yavaş hatta son bi kaç denemem de classpnp.sys de takılıp kalıyor açılmıyor. orjinal win 7 dvd sini taktıgımda sistem yeniden yüklenecegi zamnda ise tüm veriler gidecektir diyor.. format atmak problem degil atarım ama masa üstünde kurtarılması gereken çok önemli bi kaç klasör var. araştırmalaırm sonunda donanımsal hata riski %10 yazılımsal olma ihtimali ise %90 .. şu anda tek amacım masaüstündeki gerekli şeyleri d: ye yedekleyip format atmak.. komut istemi ile msdos üzerinden klasörleri taşıyabilirmiyim? veya hatırladıgım kadarı ile xp de boot cd ler vardı ve o cd ile masaüstüne erişip verileri alıp format atılabiliyordu win7 dede bu tarz boot cdler varmı? yani dvd yi takıcam boot menü gelicek sistem dvd den çalışıp masaüstümü açıcak ben verileri d ye yedeklicem sonra sistemi yükleyecegim. eksik anlatmış olabilirim bilgisi olan arkadaşlar ne demek istedigimi anlayacaktırlar umarım.. hdd yi söküp yedeklicem ama garanti bandrolü mevcut açamıyorum notebook kasasını. notebookda 1 aylık açmakda istemiyorum.. lütfen yardım.. şimdiden degerli cevaplarınız için teşekkürler. saygılar.
×
×
  • Create New...