Jump to content

DJ_OZKAN

Yeni Üye
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by DJ_OZKAN

  1.  

    DJ_OZKAN

    Özeleştiriniz için teşekkür ederim. Sizin şahsi düşüncenizdir saygı duyarım. Bu çalışmaları siz kullanmayınız lütfen kullanmadığınız içinde ayrıca teşekkür ederim.

    Kullanmayacağım zaten :) O hatayı bir kere yaptım bidaha yapmamda yaptırmamda bütün konularınıza eleştirimi yazacağım ki insanlar mağdur olmasınlar. İyi çalışmalar. Ha defenderi deaktif konuma almayı unutmuyalım :)

  2. Bu arkadaş sayesinde ekran kartım yandı sanırım kendisi overlock yapmış ayrıca bazı sitelerde farklı kişiymiş gibi sistemi kullandırmak adına yapmış olduğu yorumlarda ne kadar komik olduğunu gösteriyor. Velhasıl kelam şimdi neden defenderin deaktif olduğunu anlamış bulunmaktayız. Bu arkadaşın sistemleri tamamıyla sorunlu ve bilgisayarınızda zarar açabilecek yazılımlar. Ben içlerinde trojen vs olabileceğini düşünüyorum buda arkadaşın yorumları avatarlardan anlarsınız zaten :)

     

     

     

    222.png

    333.png

    • Like 1
  3. Bilgisayarımda ekrana sağ tıklayınca yönetici adı ile güvenlik adı eşleşmiyor diye bir uyarı aldım. Daha sonra windows sitesinde çözüme gidince yeni başlatın yazıyordu yeniden başlattım bu sefer kullanıcı hesabım yok sadece guest hesabı görünüyor ve o açılıyor. Guesttede hesapları görüyorum ama hiçbir işlem yapamıyorum erişim engelleniyor . Sanırım yeniden format atacağım. Bu sorun neden kaynaklandı acaba ?

  4.  

    bu iletidende anlaşılacağı üzere UEFİ kurulum yapılabilir.(Zaten UEFİ dosyalarına müdehale etmedim.) Ama kendim denedimmi deneyemedim benim makinamda UEFİ destegi  malesef o nedenle üstün körü size bilgi vermek istemem. Ama UEFİ kurulum yaparsınız neden yapamayasınız. Birde neden illaki uefi kurulum SSD kullanmanız demek uefi kurulumu zorunlu hale getirmez bende SSD kullanıyorum ve normal kurulum yapıyorum ve hazırladıgım hiçbir çalışmayı kendim denemeden de kesinlikle yayımlamıyorum ve bu konda hiç bir sorun  yaşamadım. UEFİ deneyiniz muhtemelen kurulması gerekli kurulmazsa normal kurulum yapınız. UEFİ kurulumda RUFUS kullanınız ve USB biçimlendirmesi sırasında bölümlendirmeyi GPT olarak seçmeyi unutmayınız. Saygılarımla.

    Hocam sizide rahatsız ediyoruz ama bu klasör simgeleri hangi dll içerisinde adını yazarsanız google amcadan olmazsa kendi başımızın çaresine bakalım:)

×
×
  • Create New...