Jump to content

DJ_OZKAN

Yeni Üye
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

About DJ_OZKAN

Recent Profile Visitors

223 profile views

DJ_OZKAN's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Eminim yorum yapanlarda sensindir :) Bir insanda bir karekter olur yüz değil  ama cidden üzüldüm senin adına buna Maslow'un hiyerarşisinde sevgi statü deniyor :) Her konuda bilgim var merak etme .
  2. Kullanmayacağım zaten :) O hatayı bir kere yaptım bidaha yapmamda yaptırmamda bütün konularınıza eleştirimi yazacağım ki insanlar mağdur olmasınlar. İyi çalışmalar. Ha defenderi deaktif konuma almayı unutmuyalım :)
  3. Bu arkadaş sayesinde ekran kartım yandı sanırım kendisi overlock yapmış ayrıca bazı sitelerde farklı kişiymiş gibi sistemi kullandırmak adına yapmış olduğu yorumlarda ne kadar komik olduğunu gösteriyor. Velhasıl kelam şimdi neden defenderin deaktif olduğunu anlamış bulunmaktayız. Bu arkadaşın sistemleri tamamıyla sorunlu ve bilgisayarınızda zarar açabilecek yazılımlar. Ben içlerinde trojen vs olabileceğini düşünüyorum buda arkadaşın yorumları avatarlardan anlarsınız zaten :)
  4. Bilgisayarımda ekrana sağ tıklayınca yönetici adı ile güvenlik adı eşleşmiyor diye bir uyarı aldım. Daha sonra windows sitesinde çözüme gidince yeni başlatın yazıyordu yeniden başlattım bu sefer kullanıcı hesabım yok sadece guest hesabı görünüyor ve o açılıyor. Guesttede hesapları görüyorum ama hiçbir işlem yapamıyorum erişim engelleniyor . Sanırım yeniden format atacağım. Bu sorun neden kaynaklandı acaba ?
  5. Hocam sizide rahatsız ediyoruz ama bu klasör simgeleri hangi dll içerisinde adını yazarsanız google amcadan olmazsa kendi başımızın çaresine bakalım:)
  6. Burdaki klasör simgeleri hocam hafif mavimsi ve orjinaline göre sanırım boyutları biraz daha küçük . Ctrl ve mouse ile büyütüncede direk diğer görünüm modellerine geçiyor.
  7. Bende yeni kurdum sisteminizi emeğinize sağlık çok güzel hocam. Sadece klasör simgeleri çok şeffaf görünmüyor ve küçük onları değiştirmem için ne yapmam gerekli acaba ?
×
×
  • Create New...