Jump to content

Alphonso_Elric

Üye
  • Posts

    1703
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    48

Alphonso_Elric last won the day on March 6

Alphonso_Elric had the most liked content!

Profile Information

  • Enis Lobby

Recent Profile Visitors

36195 profile views

Alphonso_Elric's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

  • Dedicated Rare
  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Posting Machine Rare

Recent Badges

3k

Reputation

  1. Can aslında var icon paketini de hazırladım fakat zamanım olmuyor. İlerleyen zamanda kısmetse. Siz şimdilik bunu kurunuz.
  2. Söylenenler doğru, UEFİ ve MBR farkından kaynaklanıyor. HDD bölümlemesi GPT ise MBR veya tam tersine çevirmelisiniz. İSO kalıbını cihazınızda UEFİ destegi varsa RUFUS ile UEFİ olarak yazdırın MBR içinde tam tersi. HDD GPT ise MBR çevirmelisin veya tam tersi, nette kaynak çeşitliliği mevcut. Kolay gelsin.
  3. Windows 11 Pro New Season İcon Pack

    :)

    QLGXtK.png

  4. QLZScm.png

    Kısmetse tamamlanacaktır.

  5. 👏👏👏👏 Güzel çalışma. Eline sağlık. 👏👏👏👏
  6. Tarayıcının kurulu olduğu klasörde Iron_Backup_Config_Portable dosyası mevcut basit arayüzü var zaten bununla rahatlıkla yedekleme ve geri yükleme yapabilirsin. Kral ram tüketimi illaki önemlidir bişe diyemem ama 8 veya 16 ram varsa sorun olmamalı ki 4 ram artık yerini artık en az 8 ram e bırakıyor. Donanımı düşük makinalar için ideal doğru ama benim için maalesef ideal değil, güvenlik daha önemli diye düşünüyorum. İyi çalışmalar.
  7. SRWare Iron Browser fazlasıyla yetiyor dahili yedek alma ilede eklentiler yer imleri birebir yedek alabiliyor. Hızlı bir tarayıcı olmakla birlikte gizlilik gede önem veriyor. Buradan tarayıcıların değerlendirmelerine bakabilirsiniz. Brave de kullandım ama bu daha rahat geldi kullanımı bana. https://privacyangel.com/most-secure-private-web-browser SRWare Demir Srware demir tarayıcı Chromium tabanlı SRWare Iron, Chrome'un sezgisel kullanıcı arayüzü ve gelişmiş güvenlik özellikleri gibi tüm iyi yanlarını alıp, kapsamlı veri toplama ve Google bağımlılıkları gibi kötü yanları olmadan paketliyor. Iron, yüzeyde Chrome'a benziyor, ancak tarayıcı sürekli olarak Google'a veri göndermediği için altında şaşırtıcı derecede sessiz. Adres çubuğuna yazdığınız URL'ler ve aramalar öneri amacıyla toplanmıyor ya da hata günlükleri telemetri analizi için iletilmiyor. Iron ayrıca tarayıcıyı yüklediğinizde veya güncellediğinizde Google'ın IP adresiniz ve konumunuz dahil olmak üzere ağınız ve bilgisayarınız hakkında bilgi almasını da engeller. Kullanıcılar ayrıca tarayıcılarının kullanıcı aracısını kolayca değiştirerek ziyaret ettikleri web sitelerine farklı bir tarayıcı veya işletim sistemi kullanıyormuş gibi görünmelerini sağlayabilir. Google'ın temel tarayıcıları bu işlevi desteklemez. Chrome ve Chromium'un aksine Iron, yerleşik bir reklam engelleyici ve yeni sekme sayfasına 12 (8 yerine) favori web sitesi ekleme özelliğiyle birlikte geliyor. DNS önbelleklemesinden yararlanan spam saldırılarını önlemek için Iron bu ayarı varsayılan olarak devre dışı bırakırken, Google'ın ürünleri varsayılan olarak etkinleştirerek habersiz kullanıcıları savunmasız bırakır. https://www.srware.net/iron/
  8. Bakmadım ama hatırladığım kadarıyla genelde: boot.wim içeriginde image 2 bölümünde sources\spwizimg.dll dosyasında olur. Olması gerektiği gibi özelliklere uygun bir şekilde hazırlarsan sorun çözülecektir diye düşünüyorum.
  9. Öncelikli olarak, geçmiş olsun. Yapılan hiç bir şey maalesef işe yaramayacaktır. Alınan hata kısaca şu sanırım anlattığınız üzere format vs. işe yaramaz attığınızı sanırsınız ama dosyalar yerinde duruyordur, partition programları ile işlem yapanız da işlemi tamamlarsınız fakat sonuç yine aynıdır fark etmeyecektir. Aynı sorun benim (2) flash ve (1) TB SSD başına gelmişti düzeltmiştim. Özü maalesef CONTROLLER VENDOR da (Biz Chip Diyelim) bir sorunun meydana gelmesinden kaynaklanmaktadır. Genelde yaygın olarak Alcor , Innostor , Phison ve SMI Controller Vendorları yaygın olarak kullanılır bu flashlar içinde geçerlidir. Öncelikli olarak SSDnizin vendorlardan hangisi ve chipsetini bulmalı ve ona göre onarma işleminize yön vermelisiniz. Bu işlem için ChipGenius (İşe yaramazsa sitede alternatifleri mevcut fakat en yaygın olanıdır, nettende alternatiflerini bulabilirsiniz.) kullanmalısınız son versiyonunu, kaynak web sitesini ve Benim KingStone Flash için yaptığım incelemeyi aşağı ekliyorum. FLASH için de aynı işlem yapılabilir. Netten zaten ayrıntılı bilgilere de ulaşabilirsin, seni biraz uğraştıracak ama olur inşallah. Kaynak site: https://www.usbdev.ru/ CHİPGENİUS https://pixeldrain.com/u/2BLYGZQk BU ARADA: Hala duruyorsa senden isteğim benim adıma ATA FIRINDAN (1) simit, Birde küçük yaş pasta ye lütfen. Aptipaşa'da çorap fabrikası vardı duruyor mu?
  10. Bahsettiğiniz gibi uzatma amaçlı yapılmıştır. Fakat metal neyi soğutacak boşta duruyor ssd üzerinde olsa belki denilebilir fakat çokta bir etkisi olduğunu düşünmüyorum hatta hiç yoktur bence diye düşünüyorum, bunu kendin dahi sert plastikten kesip yapabilirsin.
×
×
  • Create New...