Jump to content

EFX711

Üye
  • Posts

    45
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

EFX711's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • Collaborator Rare
  • First Post Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

44

Reputation

  1. Linux abartıldığı kadar güvenli değil bilinçli bir kullanıcı için windows 11 daha güvenli . firewall bile yok adam akıllı. yt den bakabilirsin nasıl linuxla tek bir linkle neler yaptıklarına. Linux da tavsiyem Kde Neon sistemi ubuntu tabanlı kde plasma 6.1.1 offical surumu yeni çıktı kullanıyorum yağ gibi akıyor sistem.
  2. benim sistem yeni yukarda tam olarak yazamadım. sistemi sanalda kurdum hoşuma gitti. tpm ve diğer güncel güvenlik bileşenleri çalışır mı mevcut mu iso da ben bu özelliklerin olmasını tercih ettiğim için sordum.
  3. selam güzel sistem teşekkürler yeni sistemler için TPM ve diğer güvenlik özellikleri var mı iso da eski çalışmalrınızda yoktu sanırım.
  4. program kalkmıyor mu nereye kuruluyor?
  5. ya dsotum komşun ne yapsın sistem kötü binalar toplama kampı gibi yalıtım vs yok dandik beton ip ince duvar falan filan inter milan . Bu drumda alltaki komşu dürter üsttekide sürter normal doğal şeyler bunlar keyfine bak takma..
  6. özet microsftun sisteme tatlı dılle eklediği telementry tarzı bir zimbirti. (Ai)
  7. anladım kral sağol tekrar en mantıklısı bu çünkü win11 de imageres ve shell32 den kısmen icon çekiyor sistem yaptım oldu. thank you so muck again.
  8. aynen baktım aynısı değil ama benzeri o yollarınıda göteriyordu regeditteki.
  9. teşekkürler süper açıklama, yazdıklarınız yere bakmıştım mesela system32 notepad.exe içinden aldığı gözüküyor ama iconlar exe nin içerissinde yoktu şimdi oldu dediğniz gibi yol atayınca sağol ama simgeleri nerden alıyor bellirsiz
  10. Merhaba beyler windows 11 imgeres.dll.mun ve shell32.dll.mun daki iconların tamamını değişridim fakat .txt, .log ve ini gibi note uygulaması iconları değişmedi. hepsini editlememe rağmen. sanırım shell32 ve imagerseden bu iconları çekmiyor sistem. icon yollarında notepad görünüyor ama içini açınca bu iconlar yok içinde. bu iconların yerlerini bilen var mı hangi dll.mun veya exe de baya baktım bulamadım.
  11. 7TSP Infinity ile yaptım daha pratik ve dll.mun dosyalarını program içine atıyorsun hepsini kendi değiştiriyor.
×
×
  • Create New...