Jump to content

EFX711

Üye
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

EFX711's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • Collaborator Rare
  • First Post Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

36

Reputation

  1. sen 27 subat 2013 de yaşıyormuydun yaa enteresan😂
  2. sırf şu mesajı yazmak için hesap açmış 😂 kim olduğunu tahmin ediyorum bilmende fayda var. 😂
  3. 4,0 a güncellendi. Changelog a burdan bakabilirsiniz. ben kurudum sorunsuz çalışıyor. https://github.com/Atlas-OS/Atlas/releases/tag/0.4.0
  4. 5 aydır amewizard lı Atlas os kullnıyorum hiç format atmadım sistem hala yağ gibi akıyor hiçbir sorunla karşılaşmadım. Amewizard olayı çok iyi buna geçmen çok iyi olmuş başarılar. Bu arada Atlas os açık kaynak bazı scriptleri github dan alabilirsin.
  5. ben de programların yüklü olduğu sisteme kurdum bir sorunla karşılaşmadım. riske girebilecek durumdaysan yükle kurulumu yukarda yazdım. videolarda mevcut. 3 aydır kullanıyorum aralıksız ve çok memnunum.
  6. ventory çok iyiymiş rufuz gibi usb bellegi kullanım dışı bırakmıyor. tavsiye ederim.
  7. jigolo sitesi mi usta oralarda bu durum çok oluyor. kişisel bilgilerini sil bişey olmaz takma kafaya.
  8. startallback kullanıyorum. tavsiye ederim baya iyi. Buda kullandığım ayarlar.
  9. kurman iyi olur. öncesi ve sonrası yok bu reg dosyasını kurmakta. wimdows update genelde eski driverları sunuyor. ben yükledim.
  10. vay be yıllardır hep aynı font zaman bir seninin fontu değiştirememiş abi 😀 bu site ilk açıldığından beri aktif takipcisiydim aklımda kalmış 😀 kullanıcı adını unuttum baya bir süre girememiştim.
  11. 3.2 ile düzeltidi aşağıya link atıyorum. Sorun yok bende güncellemeleri yapıyor.. netframework güncellemesi ve defender bugün yaptım. 3.2 de şuan bir sorunla karşılaşmadım. adamlar bütün windows tethering leri kapatmış. jilet gibi çalışıyor sistem memnunum. bütün özellikleri kendi kısayollarıyla geri açabiliyorsunuz. Activate Windows update - AtlasOS - Forum Kernel debug bile kapalı tam istediğm gibi. .
  12. Windows Tepeden Tırnaga Ayar Dosyaları regedit cmd vs ne arasanız hem ayrı ayrı klasör hemde uygulama arayüzü ile burda. Download : Download MajorGeeks Windows Tweaks - MajorGeeks
×
×
  • Create New...