Jump to content

EFX711

Üye
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by EFX711

  1. Selam kendi editlediğim imageres.dll.mun dosyasını sahiplik almama rağmen değiştiremiyorum . Sistemde defender yüklü kpatıp denedim yine engelliyor sistem , değişim yapmama siz nasıl değiştiriuyorsunuz. Nette baya arastırdım ama akynak bulamadım. Live cd son çare sanırım. C:\Windows\SystemResources/imageres.dll.mun
  2. sen 27 subat 2013 de yaşıyormuydun yaa enteresan😂
  3. sırf şu mesajı yazmak için hesap açmış 😂 kim olduğunu tahmin ediyorum bilmende fayda var. 😂
  4. 4,0 a güncellendi. Changelog a burdan bakabilirsiniz. ben kurudum sorunsuz çalışıyor. https://github.com/Atlas-OS/Atlas/releases/tag/0.4.0
  5. 5 aydır amewizard lı Atlas os kullnıyorum hiç format atmadım sistem hala yağ gibi akıyor hiçbir sorunla karşılaşmadım. Amewizard olayı çok iyi buna geçmen çok iyi olmuş başarılar. Bu arada Atlas os açık kaynak bazı scriptleri github dan alabilirsin.
  6. ben de programların yüklü olduğu sisteme kurdum bir sorunla karşılaşmadım. riske girebilecek durumdaysan yükle kurulumu yukarda yazdım. videolarda mevcut. 3 aydır kullanıyorum aralıksız ve çok memnunum.
  7. ventory çok iyiymiş rufuz gibi usb bellegi kullanım dışı bırakmıyor. tavsiye ederim.
  8. jigolo sitesi mi usta oralarda bu durum çok oluyor. kişisel bilgilerini sil bişey olmaz takma kafaya.
  9. startallback kullanıyorum. tavsiye ederim baya iyi. Buda kullandığım ayarlar.
  10. kurman iyi olur. öncesi ve sonrası yok bu reg dosyasını kurmakta. wimdows update genelde eski driverları sunuyor. ben yükledim.
  11. vay be yıllardır hep aynı font zaman bir seninin fontu değiştirememiş abi 😀 bu site ilk açıldığından beri aktif takipcisiydim aklımda kalmış 😀 kullanıcı adını unuttum baya bir süre girememiştim.
  12. 3.2 ile düzeltidi aşağıya link atıyorum. Sorun yok bende güncellemeleri yapıyor.. netframework güncellemesi ve defender bugün yaptım. 3.2 de şuan bir sorunla karşılaşmadım. adamlar bütün windows tethering leri kapatmış. jilet gibi çalışıyor sistem memnunum. bütün özellikleri kendi kısayollarıyla geri açabiliyorsunuz. Activate Windows update - AtlasOS - Forum Kernel debug bile kapalı tam istediğm gibi. .
  13. Windows Tepeden Tırnaga Ayar Dosyaları regedit cmd vs ne arasanız hem ayrı ayrı klasör hemde uygulama arayüzü ile burda. Download : Download MajorGeeks Windows Tweaks - MajorGeeks
  14. orjinal stok win 11 kurduktan sonra yukardakileri yap. açıkça yazdım hepsini videolarda var iso olarak yok çıkmıyor ----------------------------------------------------------- Arkaplanda twitter whatsapp telegram çalışıyor defender full acık. 4 aydır hiç format bile atmadım. atlası dirty kurdum yani şişmiş windowsa.
  15. ben şu anda sanalda ve orjinal sistemde kullanıyorum. Tavsiye ederim.
  16. Merhaba arkadaşlar size kullandığım sistemi tavsiye etmek için bu konuyu açtım. Atlas OS windows 11 için geliştirilmiş tamamen açık kaynak kodu windowsdaki gereksiz olan bloadlar ve telementry i tamamen ortadan kaldıran bir script i paylaşacağım. Kendim kullandım denedim ve çok memnunum. Yabancı custom romlar genelde çok iyi çalışıyorlar fakat kişişel güvenlik endişeleri veya bazı uygulamaların çalışmaması gibi sorunlar olabiliyor. Atlas rom bu konuda sorunsuz diyebiliriim. Kurulum çok basit temiz bir windows 11 kurun driver ve sistem güncellemesi yaptıktan sonra uygulamayı çalıştırıyoruz ve o gereken herşeyi yapıyor birkaçtane bload şeceneği sunuyor istediğinize göre yapabilirsiniz. KURULUM: 1. Normal stock windows 11 kuruyoruz lisanlıyoruz, driverlar ve güncellemeleri yapıyoruz. 2. Direver update reg dosyasını çalıştırıyoruz sonra Amevizard uygulamasını kuruyoruz ve defender i kapatıyoruz 3. Son aşama AtlasPlaybook_v0.3.2.apbx u Amevizard ile çalıştırıuyoruz bu kadar. (İsterseniz Dism++ ile wim yedek alıp sisteminize göre bir iso da oluşturabilirsiniz) Masaüstüne AtlasOs klasörü oluşturuyor oradan kapatılan bileşenleride açabilirsiniz. Download: https://atlasos.net https://atlasos.net
  17. optimum pro sürümü gerçekten efsane sorunsuz herşey çelışıyor
  18. sanalda kurdum efsane windows gerçekten 1 numara bana göre normal kurulum yapmak istiuorum ama tek şüpem güvenli mi?
  19. Yagmuradam selam. Bu sorun Hizmetler (tak ve kullan) ile alakalı aşagıda video ve çözüm linkleri bıraktım. How to Fix Safely Remove Hardware Icon Missing on Windows 10/11? - MiniTool aşagıdaki videolara bakarmısın sorunu çözebilir.
×
×
  • Create New...