Jump to content

forjest

-=TNC.VIP=-
  • Posts

    9294
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    888

forjest last won the day on March 4

forjest had the most liked content!

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

163516 profile views

forjest's Achievements

  1. Bana bugün gelen mesaj TC No..SNMüşteki, Tüm uyarılara rağmen dosyanızı kapatmadığınız tespit edilmiştir. "Uzlaştığınız taktirde" 4800TL İptal bedeli ödenecektir. Aksi taktirde 65.000TL tazminat davası açılacaktır. İrtibat no. **** Numarayı eklemiyorum Beni bugün bir kadın aradı avukatlık bürosundan aradığını hakkımda şikayet olduğunu malum sitelerden haksız kazanç elde ettiğim yönünde bir iddaname hazırlanmış, uzlaşma sağlanırsa eğer iptal edeceğini dosyayı belirtti. Bende hiçbir şekilde kabul etmediğimi bende davacı olacağım yönünde bulundum. Aramızda sitede bu işlerden anlayan veya anlamasada bir polis memuru olan bir arkadaşımız varsa eğer durumu daha iyi tahlil eder ona göre bir yol izleriz diye aklımdan geçiyor. Benim iletişim numaram 05372100445 <- bu numaramdan ulaşabilirler 7/24 arayabilirsiniz sorun yok. Edit:-> Şu anda manisa emniyetinde çalışan değerli bir kardeşimiz var durumu anlattım kendisi ilgileneceğini belirtti bana fazlası göz çıkartmaz varsa eğer benimle iletişime geçebilirler. Konu ve durumun ciddiyeti olmadığını tahmin ediyorum bahsettiğim insanlardan da itibar etme soyguncu olduklarını bahsini ettiler. İnsanız işte insanın canını sıkıyorlar bu gibi durumlarla. Okuduğunuz için teşekkürler. Beklemedeyim hala hayırlısı olsun bu ramazan ayında herkese hayırlı ramazanlar dilerim.
  2. https://dosya.co/wipl0k9d4alw/Shellex_Sağtık_Türkçesi.reg.html
  3. Internet tarayıcınızda reklam engelleyicisi kullanın. Herkesin istekleri farklı olmakta. Biz yüklerken zahmet edip yüklüyoruz sizde birazcık gayret edin indirmek için. Alta eklediğim linkten reklam engelleyicisi yükleyin rahat edersiniz. Ublock Origin tavsiye edilir. https://chromewebstore.google.com/detail/ublock-origin/cjpalhdlnbpafiamejdnhcphjbkeiagm
  4. NTLite 2024.3.9780 – Final 32bit http://downloads.ntlite.com/files/NTLite_setup_x86.exe 64bit http://downloads.ntlite.com/files/NTLite_setup_x64.exe Beta version http://downloads.ntlite.com/files/NTLite_beta_setup_x64.exe
  5. Lite sistemde telemetry bloatware uygulamalar silindi. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz program kuramama durumunu tam anlamadım yani herşey kurulabilir sistemde yönetici haklarıyla kurmanızı öneririm. Yeni sistem hazırlamıyorum şimdilik bunlar var. Güncelleştirmelerinizi yapabilirsiniz sorun teşkil etmez yavaşlamaz sistem.
  6. Durumu polis bir arkadaşıma anlattım kendisi arayanların numarasını istedi benden bende verdim telefonu. Fakat bir çok aramalarına rağmen telefonu açan olmamış. Merak ediyorum polis tarafından aranınca neler olacak bakalım. Şu ana kadar beni arayan soran olmadı konuyla ilgili olarak. Beklemedeyim halan birşey çıkmayacağını şimdilik düşünüyorum.
  7. Şikayetvar.com'da bir dünya şikayetler var belki onun için kapatılmıştır.Ancak bunlara güven olmaz farklı isim kullanarak tekrar'dan açabilirler siteyi. Siteye saldırı var DDOS atak yapılmakta öyle zannediyorumki.
  8. Donanımsal desteğinin olmamasından kaynaklıda kurulmuyor olabilir win7 ancak kurulsada donanımdan randıman alamayabilirsiniz. Bence uğraşmaya değmez kurun bir windows10 pro sağlam şekilde kullanın.
  9. Evet farklı varyasyonlarda hırsızlık internet suçları var. Öncelikle korkutuyorlar sonra da istediklerini alıyorlar ondan sonra voltingen araki bulasın. Bana da aynı benzer şekilde para talepleri var ancak enayi olmak lazım vermek için. Şu ana kadar bir ses çıkmadı elemanlardan bekliyorum bakalım nasıl bir hamle yapacaklar. Onlar kurtsa bende çakalım yok öyle bir dünya durduk yere para vereceğiz.
  10. Programlar sisteme direkt olarak entegredir. Yani iso dosyasında ayrı bir dizinde değiller. Çıkartma işlemi yapılamaz maalesefki.
  11. Tekrar tekrar aradım karşı tarafı en son şahsıma hakaret edilerek ana avrak düz gitti telefona çıkan sahış. Belliki herşeyden birhaberler telefonumdan bile beni hemen tanıyorlar. Bana karşı yasal süreç başlatacaklarını söylediler bende dedim bende yasal süreç başlatacağım dedim. Öyle sus pus oldular telefondan anladığım kadarıyla işte. Neymiş hakkımdaki bilgiler varmış dosya oluşturmuşlar aradığımda önümde dosyanız bulunmakta dediler birde ailemide arayacaklarını söylediler bana. Artık ne kadar doğru bilinmez. Şu an için beklemedeyim bakalım neler yapacaklar kimisi sikayetcom'da mesaj yollandığını mesajların içeriği Tc yasalarına vs. aykırı olması nedeniyle şu kadar ceza vs. kesileceğini tazminat davası açılacağını belirten mesajlarla dolu bilgiler yer almaktaymış. Hayırlısı diyelim ne olacaksa artık bahtımıza. Beklemedeyim bende şu an için. Yorumun için teşekkür ediyorum.
  12. Sikayetvar sitesinde bir çok kişi benzer şekilde bu durumlardan müzdarip olmuşlar bana yapılanın aynısını yaptıkları kişilerce konuyu sikayetvar sitesine eklemişler. Sahte avukat mesajları vs. para ödenirse eğer açılan dosyanın kapatılması sağlanacaktır. Kapatılmadığı taktirde, Tazminat avukatlık masrafları ile kabarık bir fatura çıkarılacağını belirten mesajlar gönderimi yapılmış kişilere. Link ekledim incelemek isteyenler olabilir. Son olarak bana bu tarz mesajlar gelmedi henüz bir kaç güne kokusu çıkar herhalde.
×
×
  • Create New...