Jump to content

forjest

-=TNC.VIP=-
  • Posts

    9398
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    896

forjest last won the day on June 11

forjest had the most liked content!

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

175967 profile views

forjest's Achievements

  1. Katılımsız konusunda ışık olabildiysem eğer ne mutlu bana hakkımdaki düşünlerinden dolayı teşekkür ederim değerli kardeşim.
  2. Ellerine sağlık değerli kardeşim güzel ve güncel çalışma olmuş.
  3. Klite MEGA Codec Pack 18.4.8 https://pixeldrain.com/u/ZMAhEWGC
  4. Ofis çalışmam yok forumda zaten yeterince çalışmalar mevcut. Hazırladığım katılımsızlar daha çok ufak boyutlu çalışmalar. Ofisle ilgili çalışma yapmayı düşünmüyorum. Arşivimde ofis 2003 ve 2016 lite çalışmalar var. İşinizi görecektir. Açık kaynak libre ofis var isterseniz indirebilirsiniz word excel vd işlemlerinizi rahat şekilde yapabilirsiniz. Ofis 2016 Lite https://uploadrar.com/pr3kx0ld6u7t Libre ofis çalışmam https://pixeldrain.com/u/hHNXimHM
  5. Türkçe olsaydı tadından yenmezdi. Ancak bu tarz çalışmaları bireyse ev kullanıcıları için tavsiye etmiyorum. Normal orijinal kurmak her zaman daha mantıklı.
  6. IDM'den lisans hatası alanlar olursa eğer yeniden paketleme yaparız artık. Hızlı şekilde güncelledim hatalarım olabilir.
  7. Hibit uninstaller programını kullanarak sistemden tamamen kaldırmayı deneyiniz. Kalıntıları ile beraber kaldırır program. IDMan'ı yönetici olarak çalıştır seçeneği ile baraber kurunuz. Çalışmayı tekrar'dan yaptım.
  8. Internet Download Manager 6.42 Build 15 https://pixeldrain.com/u/NoWyzXKZ
  9. Internet Download Manager 6.42 Build 15 https://pixeldrain.com/u/NoWyzXKZ
  10. Uzun yıllardır antivirüs kullanan biri değilim. Eset'in lisanslarıda patlıyor bir süre sonra gittiği yere kadar kullanım sağlayacaktır. Paylaşma nedenim herkesin kullanması için. Yorumunuza da katılıyorum elbette lisansı kırılamayan kaspersky gibi değil.
  11. ESET Endpoint Antivirus / ESET Endpoint Security 11.1.2039.2 https://pixeldrain.com/u/qCQVYVLW
  12. LibreOffice 24.2.5 Stable Final https://pixeldrain.com/u/hHNXimHM
×
×
  • Create New...