Jump to content

shaolin

Üye
  • Posts

    760
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    20

shaolin last won the day on March 18

shaolin had the most liked content!

6 Followers

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

5943 profile views

shaolin's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

  • Posting Machine Rare
  • Very Popular Rare
  • Dedicated Rare
  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

885

Reputation

  1. Office 2024 Pro Plus Önizleme Sürümü Türkçe 64 bit Seçmeli kurulum arayüze sahip İstediğiniz programı seçebilirsiniz. 24 Nisan 2024 güncel. Lisanslamayı ohook ile kalıcı yapar. Office 2024 henüz final versiyonu piyasaya sürülmemiştir. Bu önizleme sürümüdür. Bu yıl içerisinde final versiyonu yayınlanacaktır. İndirme linki: https://cloud.mail.ru/public/ph1v/hGd7rboW7 Sürpriz ise sessiz kullanmak isterseniz dosyayı bir klasöre açıp office /silent olarak kullanabilirsiniz. Herşeyi kurar ve lisanslar. Not-1: Sağ tuş Yönetici olarak çalıştırın her zaman. Defender vs devre dışı bırakın antivirüsleri öncelikle sorun çıkarmasın. Varsa eski sürüm office'i kaldırın önceden. Kurulum başladıktan sonra ekranın sağ altındaki mesajları takip edin. Kurulum devam eder ve lisanslama ile biter. Not-2: Otomatik güncelleme işaretlerseniz kurulan office güncellemeleri hep kontrol eder ve yükler. İşaretlemezseniz kurulan office güncellemelere bakmaz. Kurulduğu haliyle kalır. Sürüm: 16.0.17425.20190 Sürüm Notları: Office 2024 ve lisanslama programı güncellendi.
  2. Office 2021 Pro Plus Türkçe 32 bit Seçmeli kurulum arayüze sahip İstediğiniz programı seçebilirsiniz. 22 Nisan 2024 güncel. Lisanslamayı ohook ile kalıcı yapar. İndirme linki: https://cloud.mail.ru/public/h3m6/JKgHjTybL Sürpriz ise sessiz kullanmak isterseniz dosyayı bir klasöre açıp office /silent olarak kullanabilirsiniz. Herşeyi kurar ve lisanslar. Not-1: Sağ tuş Yönetici olarak çalıştırın her zaman. Defender vs devre dışı bırakın antivirüsleri öncelikle sorun çıkarmasın. Varsa eski sürüm office'i kaldırın önceden. Kurulum başladıktan sonra ekranın sağ altındaki mesajları takip edin. Kurulum devam eder ve lisanslama ile biter. Not-2: Otomatik güncelleme işaretlerseniz kurulan office güncellemeleri hep kontrol eder ve yükler. İşaretlemezseniz kurulan office güncellemelere bakmaz. Kurulduğu haliyle kalır. Sürüm: 16.0.17425.20176 Sürüm Notları: Office 2021 ve lisanslama programı güncellendi.
  3. Office 2016 Pro Plus Türkçe 32 bit Seçmeli kurulum arayüze sahip İstediğiniz programı seçebilirsiniz. 22 Nisan 2024 güncel. Lisanslamayı ohook ile kalıcı yapar. İndirme linki: https://cloud.mail.ru/public/kj4Z/dunwDd1cB Sürpriz ise sessiz kullanmak isterseniz dosyayı bir klasöre açıp office /silent olarak kullanabilirsiniz. Herşeyi kurar ve lisanslar. Not-1: Sağ tuş Yönetici olarak çalıştırın her zaman. Defender vs devre dışı bırakın antivirüsleri öncelikle sorun çıkarmasın. Varsa eski sürüm office'i kaldırın önceden. Kurulum başladıktan sonra ekranın sağ altındaki mesajları takip edin. Kurulum devam eder ve lisanslama ile biter. Not-2: Otomatik güncelleme işaretlerseniz kurulan office güncellemeleri hep kontrol eder ve yükler. İşaretlemezseniz kurulan office güncellemelere bakmaz. Kurulduğu haliyle kalır. Sürüm Notları: Office 2016 ve lisanslama aracı güncellendi. Sürüm: 2403 16.0.17425.20176
  4. Office 2016 Pro Plus Türkçe 64 bit Seçmeli kurulum arayüze sahip İstediğiniz programı seçebilirsiniz. 22 Nisan 2024 güncel. Lisanslamayı ohook ile kalıcı yapar. İndirme linki: https://cloud.mail.ru/public/yiyX/rQcwYzfCp Sürpriz ise sessiz kullanmak isterseniz dosyayı bir klasöre açıp office /silent olarak kullanabilirsiniz. Herşeyi kurar ve lisanslar. Not-1: Sağ tuş Yönetici olarak çalıştırın her zaman. Defender vs devre dışı bırakın antivirüsleri öncelikle sorun çıkarmasın. Varsa eski sürüm office'i kaldırın önceden. Kurulum başladıktan sonra ekranın sağ altındaki mesajları takip edin. Kurulum devam eder ve lisanslama ile biter. Not-2: Otomatik güncelleme işaretlerseniz kurulan office güncellemeleri hep kontrol eder ve yükler. İşaretlemezseniz kurulan office güncellemelere bakmaz. Kurulduğu haliyle kalır. Sürüm Notları: Office 2016 ve lisanslama aracı güncellendi. Sürüm: 2403 16.0.17425.20176
  5. Office 2021 Pro Plus Türkçe 64 bit Seçmeli kurulum arayüze sahip İstediğiniz programı seçebilirsiniz. 22 Nisan 2024 güncel. Lisanslamayı ohook ile kalıcı yapar. İndirme linki: https://cloud.mail.ru/public/BnRc/iLM5SowAV Sürpriz ise sessiz kullanmak isterseniz dosyayı bir klasöre açıp office /silent olarak kullanabilirsiniz. Herşeyi kurar ve lisanslar. Not-1: Sağ tuş Yönetici olarak çalıştırın her zaman. Defender vs devre dışı bırakın antivirüsleri öncelikle sorun çıkarmasın. Varsa eski sürüm office'i kaldırın önceden. Kurulum başladıktan sonra ekranın sağ altındaki mesajları takip edin. Kurulum devam eder ve lisanslama ile biter. Not-2: Otomatik güncelleme işaretlerseniz kurulan office güncellemeleri hep kontrol eder ve yükler. İşaretlemezseniz kurulan office güncellemelere bakmaz. Kurulduğu haliyle kalır. Sürüm: 16.0.17425.20176 Sürüm Notları: Office 2021 ve lisanslama programı güncellendi.
  6. Whatsapp bildiğiniz üzere sadece mağaza üzerinden sunulmakta. Ancak bazı yerlerde microsoft store'a erişim engellenmiş olabiliyor. Ya da farklı ihtiyaçları olan insanlar olabiliyor. Program autoitle yazılmıştır. O yüzden Defender gibi antivirüsler direk şüpheli olarak silebilir. Tavsiyem defender'dan kurtulun. Not: Store programları engellense dahi bu program ile yükleyebilirsiniz. Harici bir kaynaktan yükleme yapılır.
  7. Whatsapp Online Installer 1.0 Whatsapp Online Installer 1.0 ile en son Whatsapp sürümünü bilgisayarınıza indirip otomatik kurdurabilirsiniz. Bilgisayarınızda eski versiyon var ise yeni sürüme günceller. Programın çalışması için bilgisayarınızda Microsoft Store kaldırılmamış olmalıdır. Yoksa program uyarı verip çıkar. Masaüstüne Whatsapp kısayolu oluşturur. İstiyorsanız whatsapponlineinstaller.exe /s yazarak sessiz kurulum gerçekleştirebilirsiniz. İndirme Linki: https://cloud.mail.ru/public/HDB9/3ajGRUQBm Not-1: Program internet bağlantısına ihtiyaç duyar. Not-2: ZIP dosyasından tüm dosyaları bir klasöre çıkarınız. ZIP içerisindeki tüm dosyalar programın parçasıdır. Not-3: Her ihtimale karşın programı çalıştırmadan önce antivirüsü devre dışı bırakınız. Whatsapp Online Installer 1.0, you can download the latest Whatsapp version to your computer and install it automatically. If you have an old version on your computer, it will update it to the new version. Microsoft Store must not be uninstalled on your computer for the program to work. Otherwise the program will give a warning and exit. Creates a Whatsapp shortcut on the desktop. If you want, you can perform silent installation by typing whatsapponlineinstaller.exe /s. Download Link: https://cloud.mail.ru/public/HDB9/3ajGRUQBm Note-1: The program requires an internet connection. Note-2: Extract all files from the ZIP file to a folder. All files in the ZIP are part of the program. Note-3: Disable antivirus before running the program just in case.
  8. Windows 10 Consumer/business 22h2 Nisan 2024 Orjinal Msdn ISO güncellendi. Sürüm: 19045.4291 17.03.2024 32 ve 64 bit sürümleri güncellenmiştir.
  9. 17.04.2024 23H2 Sürüm 22631.3447 Nisan 2024 MSDN ISO güncellendi.
  10. Olsa dükkan senin. Hep aynı crack ile yeni versiyonu kırılmıyor malesef çoğu programda artık.
  11. Adobe Acrobat Reader DC Multilanguage Online Installer 1.0 Adobe Acrobat Reader DC programını sitesinden en güncel versiyonunu indirir ve kurar. Kurmandan önce sistemde eski acrobat reader ürünlerini kaldırır. 64 bit işletim sistemlerinde ister 32 bit ister 64 bit seçeneği mevcuttur. Kurulu ve en son çıkan Adobe Acrobat Reader DC sürümlerinin versiyonlarını ekranda yazar. Not-1: Sağ tuş yönetici olarak çalıştırın. Not-2: Ücretsiz olduğu için içerisinde herhangi bir patch/crack yoktur. İndirme/Download Link: https://cloud.mail.ru/public/JKDH/vxHU7GyM6 Downloads and installs the latest version of Adobe Acrobat Reader DC from its website. Removes old acrobat reader products on the system before installation. On 64-bit operating systems, either 32-bit or 64-bit options are available. Writes the versions of the installed and latest Adobe Acrobat Reader DC versions on the screen. Note-1: Run as right button administrator. Note-2: There is no patch/crack in it because it is free.
  12. Defenderı kaldırıyorsa güzel program demektir. 😀 Üstüne para verseler kullanmam Defenderı. Var birçok sebebi.
  13. IDM yeni versiyonda deneme süreniz bitti uyarısı vermeye başlamıştı. Programda yeni patch eklendi. Uyarıyı vermesini engelliyor. Tekrar indirebilirsiniz.
×
×
  • Create New...