Jump to content

asil111

Üye
  • Posts

    434
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

Recent Profile Visitors

4808 profile views

asil111's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

374

Reputation

  1. Bütün Şifreler ya " 123 "tür yada " tnctr " dir.
  2. Öncelikle hayırlı olsun hacım. " Linux Mint XFCE masaüstüne sahip olan arayüzle kurdum." dedin ya. Tam olarak hangi Sürümü kurdun sorabilirmiyim ? Son sürüm olan Linux Mint 21 "Vanessa" Xfce Edition ?
  3. idm güncelleyebilirmisiniz size zahmet@forjest ? yada siz bize nasıl yapacağımızı anlatın öyle yapalım. 7 Zip yada Winrar ile sizi bir daha yormayalım.
  4. Güzel olmuş kardeşim eline sağlık. Sistemi güncelleyip bu resimle kurulacak şekilde Bunu paylaşırsanız daha hoş olacak.
  5. Sevgili @TR_by Defenderi devre dışı bıraktığın sistemlerde yeniden aktif edebiliyoruz lakin hiçbir şekilde bildirim ve diğer ayarlarına müdahale edemiyoruz. Mesela Karantinaya aldığı bir dosyayı karantinadan çıkaramıyoruz. Antivirüs güncelliğini kontrol edemiyoruz. Bir dosyayı devre dışı bırakamıyoruz... Bence LTSC sistemlerde Pasif bırakma. Modlu sistemde bu sıkıntıları yaşıyorum. Lite Kurmadım... Bilginize.
  6. Aynı hata bende de veriyordu. Onun için @forjest ustamıza durumu ilettim. Ama seninkinde hata vermiyor artık. tesekkur ederim
  7. StartIsBack AIO güncelleme şansımız varmı *? Windows 11 de Lisans hatası veriyor e bu sürüm windows 11 için yapılmamış tarzında bir hata veriyor.
  8. Resimlerini paylaştığın iso yu nerden indirebilirim ?
  9. Update 13 çıkmış. Ona dil ekleyip paylaşırmısın sana zahmet
  10. Oldum olası Yabancı ISO larına güvenmem Lakin önemli bir dosyam yada Bankacılık gibi işlemler yapmıyorsam bu FBConan vatandaşının yaptığı ISO lar kurunca Sistem harbiden uçuyor. Yiğidi öldür hakkını yeme misali Yinede kim olursa olsun Yabancı yada Türk önemli dosyalarınız varsa ve Önemli işler yapıyorsanız MSDN Iso ları haricinde Microsoft Orjinal ISO ları haricinde Kurulum yapmayın bence.
  11. Hacı sorma o niye ingilizce olmuş öle yaw. Ahahahaha Sanırım DeepL eklentisi kurmuştum o çevirmiş ingilizceye yada açık unutmuşum o özelliğini TMP Engeli yoksa eski PC ye kuruluyorsa iyidir maksat eski ve yeni tüm PC ler kurabilsin. Teşekkürler.
  12. If only at least problems such as Tmp in the installation were removed, we would have installed updated win10 on our old PCs, it would be very nice.
  13. Yukarıda paylaşmış zaten. 3-4 mesaj öncesine yani Az yukarı bak.
×
×
  • Create New...