Jump to content

muratari2005

Üye
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male
  • İstanbul

Recent Profile Visitors

416 profile views

muratari2005's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. windows 7 görünümünü xp görünümüne nasıl çeviricem? bu konuda bilgi verebilirmisin?
  2. Analog Devices SoundMAX HD Audio Windows 7 Driver 6.0.01.7131 Bu driver elinde olan var mı arkadaşlar. İnternetten bulup yüklediğim sayısız driverla halledemedim. Bu son sürücü windows 7 için çıkmış ama internette bulamadım. Elinde olan benim için upload edebilirmi ?
  3. Vista sürücülerini denedim. ses kartında problem oluyor. bilgisayarı her açtığımda aygıt yazılımı yükleniyor seklinde uyarı veriyor, bazende hata veriyor. Realtek, Via, Soundmax ve Jmicron'un kendi sitelerine bulabilirmiyim. bu sitelere baktım ama çok karışık siteler bulamadım.
  4. Arkadaşlar Asus P5VD2-MX Anakart'ın Windows 7 driverlarını Asus'un sitesinden bulamadım. İnternettede aradım ama çok karışık. Windows 7 yi yükleyince aslında tüm aygıtlar görüyor ama daha sonra sorun çıkartıyor. Aygıt sürücüsü yükleniyor falan diyor. Bazen yüklüyor bazen hata veriyor. Sitesinden Vista driverlarını indirip kurdum ama uyumlu değil sanırım. Ses sürücüsü problemli. Sürücüleri tek tek kendi sitesinden bulabilirmiyim? Asus P5VD2-MX Anakart'ın Windows 7 driverları elinde olan yada bulabilen varsa yardımcı olabilirse memnun olurum. Anakartın donanımları bunlar arkadaşlar: Chipset : VIA P4M890 VIA VT8237A RAID : JMicron JMB363 SATA controller LAN : Realtek RTL8201CL 10/100 LAN Controller Audio : High Definition Audio, ADI AD1986A SoundMAX 6-channel CODEC
  5. Dostum Xp Starter'ı şirkete kuracam, Lisansı olmayan ürünler şirkete kurulmaz, yakalanırsan çok büyük cezası var. Onun için arıyorum yoksa ben onu evde kullanmıyorum.
  6. Arkadaşlar bana Windows XP Starter Edition Türkçe İSO Lazım. Orjinal Seri numaram var. CD'yi bulamadım, kaybettim sanırım. Upload edebilecek arkadaş var mı? Upload ederseniz çok makbule geçer. Şimdiden teşekkür ederim.
×
×
  • Create New...