Jump to content

dr_mrh

Üye
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by dr_mrh

  1. MrRush, 9 saat önce yazdı:

    Ses sorunu için Realtek HD Audio Uygulamasını açın ve Jack ayarlarını kontrol edin. Bunlar pasif olabiliyor. Etkinleştirilmesi gerekebilir. Sık sık oluşan bir durumdur. 

    USB den bağlanıyor anakartin Jack lari ile  bağlantılı değil. 

    Teşekkürler herkese , sorunu çözemedim tekrar format atıp orj Windows yükledim .

  2. forjest, 10 saat önce yazdı:

    Geri bildirim için teşekkür'ler. Bazı arkadaşlar dosya çıkmıyor falan diye yorum belirtmişler,bak sizler nasıl indirip iso'yu ayıklama işlemi yapıp kurmuşsunuz sistemi. Demekki biraz gayret araştırmayla oluyor. Tekrar teşekkürler. :) 

    Zaman o kadar değerliki 10 dk. sırf online işlemler süreci ve kullanıcı adı şifresi vb. ekranların olmaması bile kurulumun daha hızlı başlayıp bitmesiyle sonuçlanmakta demek istediğinizi anladım. Olaya birde buradan bakınca işlem çok mantıklı. Kullanıcı hesabı (başlat çalıştır'dan) >  control userpasswords2 <yapıp ekle diyerek ad eklemek 2 saniyede yapılan birşey. Sistem tam yetkili hesabı üzerinden yapıldığından dolayıda bu kapsamda da işlemlerin ve administrator üzerinden yapılandırılıyor formunda olmasıda bir bakıma güzelde.

    Sistemi yaparken açıkcası hiç aklıma gelmedi birşeyler eklemek bazen bu ruh halimlede ilgili olabiliyor ya saçma birşey çıkıyor ortaya ya da çok iyi denilebilecek işler çıkıyor. Bazen hatalar yapıncada hatalı girişimler işlemler bu sayede de,siz değerli arkadaşlarımızın yorumlarından iletilerinden de ilhamla bazı şeyler daha doğru yapmayada ayrıca gayret gösteriyoruz ya da gösteriyorum diyelim elimizden geldiğince elbette kusur ve hata olabilir bazen önemli olan bunları en aza indirgemek tekrar etmemek gerekli tabiiki.

    Geri bildiriminiz öneriniz için teşekkür ederim üstad. :) 

    ben windows u google drive linkinden indirdim .exe olanı indiremedim. sadece 4. partı 2-3 denemede indirdi diğerpartlar sorunsuzdu.

    dün bahsettiğim açılış ekranı buydu , burada iki seçenek var :D

    bu arada valorant ı sorunsuz yükleyip oynadım ellerine sağlık. kendisi biraz sorunlu bir oyun buluttan nem kapıp açılmıyor :D

     

    Screenshot_2020-10-13-08-42-23-177_com.miui.videoplayer.jpg

    • Like 1
×
×
  • Create New...