Jump to content

dr_mrh

Üye
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

dr_mrh's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

3

Reputation

  1. USB den bağlanıyor anakartin Jack lari ile bağlantılı değil. Teşekkürler herkese , sorunu çözemedim tekrar format atıp orj Windows yükledim .
  2. USB mikrofon kulaklık in mikrofon unu bir türlü çalıştıramadim, kendi driver ini yükledim olmadı, tum driverlari elle yükledim olmadı en son driver programı indirip driver lari guncelledim bu sefer de tüm sesler gitti 🥳 Bir çözüm öneriniz var mı?
  3. ben windows u google drive linkinden indirdim .exe olanı indiremedim. sadece 4. partı 2-3 denemede indirdi diğerpartlar sorunsuzdu. dün bahsettiğim açılış ekranı buydu , burada iki seçenek var bu arada valorant ı sorunsuz yükleyip oynadım ellerine sağlık. kendisi biraz sorunlu bir oyun buluttan nem kapıp açılmıyor
  4. Ben bir fotoğraf ini çekmeye çalışayım 😁 Daha bugun format attım ama ellerinize sağlık tekrar, gayet hızlı ve sorunsuz , Nvidia driver i falan Otomatik yükledi.
  5. üstadım ellerine sağlık. çok hızlı bir şekilde kurulum sağlandı. pc acılırken 1 sn kadar 2 tane windows kutucuğu gibi bir ekran geliyor , o neden kaynaklanıyor . fotoğraf cekip atacaktım ama o kadar surede çekemedim
  6. eline sağlık . bu çalışmayı pc ye yükledim windows güncellemesi varmış, yükleyeyim mi?
  7. hocam ellerinize sağlık . çok güzel sorunsuz bir yapım olmuş . yalnız ben şu ikonları değiştirmek istiyorum. var mı böyle bir imkanımız,? tema falan kullanabiliyor muyuz? tema icon pack falan nasıl özelleştirme yapabiliriz?
×
×
  • Create New...