Jump to content

MrRush

-=TNC.VIP=-
  • Posts

    4845
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    97

MrRush last won the day on June 8

MrRush had the most liked content!

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

42007 profile views

MrRush's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

  • Dedicated Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

5.4k

Reputation

  1. Sürüm 1703 desteklememesinden kaynaklanabilir. Bu arada eline sağlık @Emre028. İnternet kapalı halde sanalda kurulum 3-4dk civarı. Gayet normal hatta daha hızlı diyebilirim. *Restart sonrası Başlat Menüsünde kalıntı yoktur. Test edildi.
  2. Verdiğiniz link konunun en altında kaynak olarak belirtilmiştir. Linkten de inceleyebilirsin winpilot uygulamasının ne işe yaradığını. Uygulama winows 10 ve 11 için optimazisyon sağlamak için oluşturulmuştur. Güvenli kaynak olduğunu düşünüyorum. Çünkü takıldığım güvenilir sitelerde de önerilmiştir. Wiinpilot aynı zamanda uygulama üzerinden tiny11 veya 10 oluşturmak için içinde bir bölüm var. Buradan kendi temiz iso dosyan ile tiny11 veya 10 oluşturabilirsin. Otomatik herşeyi hazırlıyor ve size iso dosyası sunuyor. Buradan detaylı bakabilirsin pshell dosyalarını inceleyerek. Ne yaptığı oradan belli olur. Tiny builder:https://github.com/ntdevlabs/tiny11builder Güvenip güvenmemek size kalmış. Tiny11 sık aranan ve talebi olan bir çalışma. Benim hiç bir katkım yok. Herşey hazır halde. Kullanıp kullanmamak sizin sorumluluğunuzdadır.
  3. Ek açıklamalar konuya eklenmiştir.
  4. Windows 11 Pro Tiny 24H2 26100.712 TR Winpilot ile oluşturulan bir çalışmadır. Edge ve Gereksiz Uygulamalar yoktur. Defender duruyor. Mağza duruyor. NetFramework 3.5 pasif. Neler kaldırıldı: Klipchamp Haberler Hava durumu Xbox (Xbox Kimlik sağlayıcısı hala burada olmasına rağmen, herhangi bir sorun olmadan yeniden kurulabilmesi mümkün olmalıdır) Yardım almak Başlamak Ofis Merkezi Solitaire PeopleApp PowerOtomatikleştir Yapmak Alarmlar Posta ve Takvim Geri Bildirim Merkezi Haritalar Ses kaydedici Telefonunuz Medya oynatıcı Hızlı Yardım İnternet Explorer Tablet PC Matematik Kenar OneDrive Sponsorlu Uygulamalar devre dışı bırakıldı Ayrılmış Depolama Alanı devre dışıdır One Drive klasör yedeklemesi devre dışıdır Kurulum yeni arayüzle olduğundan kurulum sonrası windows.old klasörü oluşur. Bunu silebilirsiniz. Sanal testlerde kurulumda kapladğı alan 9gb civarı. Gerçek makinada farklılık gösterebilir. Güncelleme sorunsuz alıyor. Sistemde tarayıcı olmadığından gerekli olduğunda Mağazadan Opera veya Firefox indirebilirsiniz. TPM gereksinimi yoktur. Kurulum esnasında Yerel Kullanıcı oluşturulur. Telemetry ayarları içerir. Tamamen test amaçlı oluşturduğum bir iso dosyasıdır. Kullanmak isteyenler olabilir diye burada paylaştım. Pixeldrain İndir: Kaynak: https://github.com/builtbybel/Winpilot
  5. İlginç bendede güncelemeyi ekledi.
  6. Windows 11 Home N sürüm sanalda test edildi. Görev Çubu pasif görünüyor.
  7. Boot.wim demek istedim. Hayır WinpE çalışması değildir. Orijinal iso üzerinden. Sadece Boot.wim dosyası uup ile oluşturduğum türkçe 24h2 entrpse isodan aldım.
  8. Çalışma iso dosyası düzenlendi. 1. WinPE+Install.wim tamamen Türkçe dilindedir. 2.İngilizce Dil seçeneği tamamen kaldırıldı. İlk çıkan iso dosyasıdır. Güncelleme eklenmedi. Kurulum esnasında internet bağlantınız varsa güncelleme alacak ve masaüstü geldiğinde güncel sürüm olacaktır. NetFramework 3.5 eklenmedi. Dil harici bir düzenleme yapılmadı. Saf iso diyebiliriz. Boot.wim olarak 24H2 Enterprise Türkçe Boot.wim kullandım. Bu arada ilk düzenlediğim iso dosyası fazladan OnDemand paketleri içeriyordu. Yani ekstra olarak Windows Özellikleri. (Biraz dil ekleme acemiliğinden kaynaklı.) Bu çalışmada herşey varsayılan olarak gelir. Normal isoda durum neyse odur.
  9. https://www.elevenforum.com/t/enable-or-disable-recall-snapshots-in-windows-11.25460/
  10. https://uupdump.net/findfiles.php?id=0c393b5f-8132-42c7-b9d1-57e532111734&q=!updates Bağlantıdan Windows11.0-KB5037850-x64.msu güncellemeyi indir yükle. İndirme farklı kaydet ile yapılır. İnen dosyanın adını değiştirin. Bu güncellemeyle Copilot etkinleşiyor.
  11. Çalışıyor da ulaşana kadar eziyet. https://www.upload.ee/files/16635988/SIW_Technician_2024_v14.2.0508a_Multilingual_TEAM-Full.rar.html
  12. Gözat kısmında isodan sxs klasörü seçilmeli.
  13. Kurulum öncesi iso dosyasını açıp düzenleme yapabilirsin. Muhtemelen online yüklemede sorun var.
  14. 24h2 sürümde kronik bir sorun. Netframework 3.5 manuel kurmalısın. Ofline olarak. Benim yöntemim kurulum sonrası Dism++ ile yüklemek.
×
×
  • Create New...