Jump to content

MrRush

-=TNC.VIP=-
  • Posts

    4818
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    94

Everything posted by MrRush

  1. İngilizce isoda dil ekleme sıkıntılıydı. Sorun Microsoft tarafından giderildi. Artık ingilizce iso ile kurulum yapıp dil ekleme yaparak istediğiniz dilde kulanabilirsiniz. Tüm kısımlar Türkçe olabiliyor. İngilizce Iso dosyası bağlantısı: https://pixeldrain.com/u/ns5UD5hi Gözlemlediğim bir sorunda OOBE ekranında. Format sonrası Dil ve klavye seçiminde sistemin restart atması. Bu durumda devam edip kurulum tamamlanır. Ama bazen kullancı oluştururken oluyor. Bu da zaten var olan kullanıcı için tekrar döngüye girince kurulum devam etmiyor. Böyle bir durumda yeniden kurulum gerekli.
  2. O alternatif eski kurulum ekranı. Sıkıntısız kurduysan problem yok.
  3. Uyumsuz store kurduysan olabilir. Uyumlu Mağaza ve StartAllBack konuya eklendi.
  4. Bende tüm yerler Türkçe de ondan sordum.
  5. StartAllBack 3.7.8.4901 sürümüm. Siz ne kullanıyorsunuz? Konunun içine uyumlu StartAllBack ve Mağaza yükleyici araç eklenmiştir.
  6. Açılı pencerede kullancı adi windows tarafından kısaltılmıştır. Bu bir sorun değildir. Silmemelisin bu senin profil klasörün. Türkçe karakterli kullanıcı isimleri başka sorunlara neden olabilir.
  7. Bu konuda paylaştığım sürümler farklı. Uup ile oluşturulanlar bildiğimiz sürümler zaten. Iot Enterprise ile Iot Enterprise LTSC farklı sürümlerdir.
  8. Yoo aynı link. Siz ingilizce olanı indirmişiniz orijinal olanı. 6gb olan benim hazırladığım.
  9. https://8.enpedi.com/2016/01/windows-8-ve-81-sistem-hazrlama-arac.html?m=1
  10. Aktif zaten. Sistemde pek birşey yapılmadı ki. 😀
  11. Ayrıca bu likten indirme yaptığınızdan eminmisiniz? https://pixeldrain.com/u/b5NVPjA2 İngilizce bile kursa Türkçe dil ekleme yarım Türkçeleştirir. Ama bu sistemde diğer ek yamalar olduğu için Tamamen Türkçe olur dil ekleme sonrası. Orijinal imaj kurılum sonrası oluşan sorun gibi sizdeki.
  12. Hem sanalda hemde kendi cihazımda kurulum yaptım sorunsuz Türkçe kuruldu. Yabancı kaynaklarda bazı kullanıcılarda kurulum sonu kısır döngüye sebep olmuş. Sürekli restart atıp kurulum tamamlanmamış. Bunun gibi sorunlar da olabilir.
  13. Orijinal linkten mi indirip kurulum yaptınız? Yoksa bemim üstte veriğim linkten mi?
  14. Windows 11 24H2 Iot LTSC 2024 TR-EN (Insider Preview) İNDİR https://pixeldrain.com/u/b5NVPjA2 Windows 11 LTSC Insider Sürümü sızınca Türkçe bir imaj oluşturup kullanmayı düşündüm. Normalde bu imajda 3 sürüm vardı. LTSC+Iot LTSC+Iot Subscription LTSC Ben Iot LTSC tercih ettim ve bunun üzerinde çalıştım. Nedeni Dijital Lisanlama desteklemesi ve TPM+Donanım Greksinimine kurulumda takılmaması. Düz LTSC TPM ve Donanım Greksinimi duyuyor. Diğer iki sürüm gerek duymuyor. Kurulumda TPM ve Donanım Gereksinimlerini atlaması için ekstra birşey yapmanıza gerek yoktur. Kurulumda Yeni Kurulum düzeniyle Türkçe olarak devam ederseniz arayüz tamamen Türkçe dilinde. Eski kurulum düzeninde devam ederseniz bazı kısımlar ingilizce olacaktır ama kurulum sonrası masaüstü Türkçe gelir. Yeni Kurulum Düzeninde ek seçenek vardır ''Kullanıcı dosyalarını ve uygulamalarını koru'' gibisinden. Bu seçeneği seçmeden kurulumda ilerlemiyor haliyle. Bunda kurulum sonunda Windows.old klasörü oluşur içi boş halde. Sil deyince silinir. Eski düzende kurulumu seçerseniz Windows.old klasörü oluşmaz. Size kalmış bir durum iki durumda da sıkıntı olmaz.%95 Türkçe'leştirilmiştir. NetFramework 3,5 etkin gelir Masaüstü İkonlar etkin Bu sürümde Mağaza yoktur Kullanıcı oluştururken Yerel Kullanıcı oluşturacaksanız, Oturum Açma Seçeneklerinden/Bunun yerine etki alanı ekle seçerek ilerleyebilirsiniz StartAllBack: https://pixeldrain.com/u/S8snWrQm Eski Sağ Menü için WinAero Tweaker da kullanabilirsiniz. Mağaza Kurmak için gerekli araç: https://pixeldrain.com/u/yKLbZMvH Etkinleştirme için bu uygulamayı kullanabilirsiniz. Dijital Lisans destekler:
  15. Yenisi gelmez kardeşim. Sorun yaşamadıkça güncel olana ihtiyacın yok. Sistemin daha iyise 10 öneririm.
  16. Yanıt dosyası kullansanda oem klasörü çalışır.
  17. İlk önce Bios üzerinden disk görünüyormu kontrol edilmeli.
  18. İntel Managament Engine sürücüsünün farklı sürümlerini test edin.
  19. Güncellemeler sistemi daha da kararsızlaştırabilir. Msdn kurup eski sistemlerde güncellemeleri kapatmak uzun vadede sorun yaşatmaz. İllaki güncel diyorsanız windows 10 bölümünü inceleyin hazırlayan arkadaşlarımız vardır mutlaka.
  20. Windows 10 desteği varsa 2015 sürümleri denemelisin.
  21. Kendi donanımın üretim yılına göre seçersen daha iyi olur.
  22. Kapatmaya zorla sistemin donanımına zarar verebilir. Hdd veya SSD sağlık durumunuzu kontrol edin.
×
×
  • Create New...