Jump to content

Gokmenv1

Üye
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Gokmenv1 last won the day on May 9

Gokmenv1 had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Gokmenv1's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

19

Reputation

  1. NTLite ile Windows 10 için, hiçbir işlem yapmadan sadece tikleyerek entegre ediliyordu ama, Windows 11 23h2 ve 24h2'de işe yaramıyor. Ben de anlamadım.
  2. NTLite ile entegre etmek derken; Önerilen minimal regedit kaydını, Defender silinmiş bir ISO içeriğine eklediğinizde, Güncelleme yapsanız dahi, Defender aktif gelmiyor. Kapalı halde ve devre dışı olarak geliyor. Bu sayede hem defender silindiği için, boyut küçülmüş oluyor ISO'da Güncelleme sonrası devre dışı olarak kaldığı için, ilgili defender güncellemeleri, Güncelleme listesinde çıkmıyor. Özetlemem gerekirse, defender silinmiş bir ISO'nuz varsa, harika bir paylaşım olarak görünüyor. Güncellemeler bile, geri getiremez defenderinizi.
  3. NTLite ile denediğimde, dosya gereksinimi var, uyarısı veriyor. Bir önceki 23h2'de de aynı sorun var. Dism komutu ile format esnasında etkinleştirebiliyorum ama format süresini ufaktan uzatıyor. 23H2 ve 24H2 Windows 11 için farklı bir sorun var, henüz çözemedim. Formattan sonra manuel etkinleştirmek işime yaramıyor.
  4. Denedim yine hata verdi. Bazıları kurulum öncesi etkinleştiriyor, onlar nasıl yapıyor acaba?
  5. Evet o yüzden 1 zaten. İşlem sırasında hataya düşüyor.
  6. https://uupdump.net/ sitesinden Windows 11 24H2 indiriyorum. İndirme sırasında, NetFx3 etkin olması için 1 yapıyorum. İndirme başladığında hataya düşüp, .log dosyası gösteriyor. Başka bir şekilde mi etkinleştirmem lazım acaba?
  7. Eğer sadece kapalı ise, sıkıntı yok demektir. Başka bir sorunu var mı? İşlemci, ram, hdd kullanımı nasıl? Sanaldan görüntü paylaşmış, gerçek makinede nasıl? İzlenimlerinizi yazar mısınız?
  8. Kendi düzenlediğim sisteme, minimal olanını ekledim. Bu şekilde olunca, güncelleme yapsam bile değiştirmiyor ayarları. Windows Defender yokmuş gibi kullanıyorum, elinize sağlık. Teşekkürler.
  9. Kurulu windows gerektirmez. Sistem olmasa bile giriliyor. Belirtmiştim konuda.
  10. Bir kaçına tıkladım ama programın ana sayfasına yönlendiriyor. Hemen indirme oluşturmuyor. Buna benzer linklerin, hemen bağlantı oluşturup indirebileceğimiz bir şekli yok mu? Tıkladığımda insin istiyorum.
  11. Hangi yöntemle hallettiniz acaba? Geçenlerde ben de uğraşıp değiştirememiştim de.
  12. https://1337x.to/torrent/5808723/Windows-10-X64-22H2-Pro-3in1-OEM-ESD-MULTi-6-SEP-2023-Gen2/ Ne kadar güvenilir olduğunu ben anlamam etmem ama uzun yıllardır kullanıyorum bu sistemleri. https://1337x.to/torrent/5809042/Windows-11-X64-22H2-Pro-3in1-OEM-ESD-MULTi-6-SEP-2023-Gen2/
×
×
  • Create New...