Jump to content

ozkan_z06

Üye
  • Posts

    175
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

ozkan_z06 last won the day on January 27

ozkan_z06 had the most liked content!

2 Followers

Recent Profile Visitors

3310 profile views

ozkan_z06's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • Very Popular Rare
  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare

Recent Badges

139

Reputation

  1. Arkadaşlar bu yolla da crack işleminizi yapabilirsiniz.
  2. Hocam elinize emeğinize sağlık. Malum sebepden dolayı bir süredir kendi bilgisayarımdan uzaktayım. En kısa zamanda kendi bilgisayarımda test edeceğim.
  3. Hocam elinize sağlık. Müsait olduğumda kurup kesinlikle test edeceğim.
  4. @bensuslu11 hocamın dediği gibi bu kodlarla pc Administrator olarak açılmaktadır. Kurulumda PC yi administrator olarak açmak isteyen kişiler bu kodları girsinler.
  5. Windows 11 iot Enterprise LTSC 2024 diğer sistemlere göre çok stabil çalışıyor. (26100.712) versiyon için elinize, emeklerinize sağlık. Çok teşekkürler.
  6. Benimde eskiden Lenovo laptop da diğer loaderlar işe yaramamıştı. Sadece bununla etkinleştirebilmiştim. Bunu deneyebilirsiniz. https://dosya.co/zmrrdce1w9zd/CW_(Windows_7_Etkinleştirme).rar.html
  7. @bensuslu11hocam, hemen hemen bu sitede ki tüm arkadaşların düzenlemiş oldukları Windows ların hepsini gerçek makinada kurdum bir süre kullanıp test ettim. Ama en çok sizin Win11 Enterprise ltsc 23H2 ve 24H2 versiyonları, @TR_by üstadın Win11 Pro Mode Lite ve Sizin Türkçeleştirmeniz ile birlikte Ghost Spectrenin Superlite defendersiz olanını kullanarak tercih ettim. Bunların performansları gerçekten güzel. Diğer sistemler kurulu olsa da Ghost Spectrenin toolboxından ve sağ tuş menüsünden kopamadım her windowsa kurdum. Gerçekten emeğinize sağlık, hem nasıl Türkçeleştirildiğini gösterdiniz, hem de hazır olarak herkes faydalansın diye paylaşıyorsunuz. Kim ne derse desin elinize, emeğinize sağlık.
  8. @bensuslu11 hocamdan ofis2021 entegre etmeyi özelden istemiştim. Sağolsun bağlandı ve ofis entegre işlemini tek tek gösterdi öğrendim. Aynı gün ingilizce windowsa türkçe entegre etmeyide rica ettim, sağolsun etme konusunda hangi programla ve nasıl olacağı yolu gösterdi. Sonrasında ben ghost spectre de denedim, entegrede ettim fakat kurulum gerçekleşmedi hata verdi. bir kaç denemeden sonrada ben vazgeçtim. Aslında ben ntlite ile entegre ediyordum fakat bilgisayarı kapat kısmı ve boot.wim türkçe olmuyordu ama iş görüyordu. Hocam farklı bir yol ve program kullanıyor. Yoğunluğundan dolayı da tekrar rahatsız etmek istemedim. @bensuslu11Hocam bu Türkçe dil entegre konusunu uygun bir vakit bulduğunuzda özellikle ayrıntılı güzel bir video çekerseniz çok iyi olur....
  9. iTubeGo YouTube Downloader ile altyazı dahil indirebilirsin..
  10. Kendi hazırlamış olduğum winPe.wim dosyası her zaman bilgisayarımın d sinde duruyor. Bunu her kurduğum yeni işletim sisteminde başlangıca seçenek olarak ekliyorum. Her bilgisayar açılışında windows mu yoksa winpe mi açmak istiyorsun seçeneği geliyor. Windows kuracağım zaman veya imaj alacağım zaman usb ye ihtiyaç duymadan winpe seçeneğini seçerek gerçekleştiriyorum. Acronis kullanıyorum. Şu ana kadar (yaklaşık 15 yıl) veri kaybı vb. sorunla karşılaşmadım.
  11. Ayarlarda Changelog a tıkladığınızda 1.1 yapılan değişiklikler gözüküyor. İlk versiyonu eset çalıştırmıyordu hemen siliniyordu. Sadece başlıkta 1.0 olarak gözüküyor. Burasının düzeltilmesi unutulmuş. Virus programını pasif etmediğimiz halde sıkıntısız çalışıyor.
  12. Baştaki yer düzeltilmesi unutulmuş galiba. Fakat sürüm 1.1
  13. Hocam yeni versiyonda virus programını kapatmadan çalışıyor artık.
  14. doğrudur virüs programı lite olanı silmiyor fakat normal sürümü direkt sildi. Yeniden başlatıp devre dışı bırakıp tekrar çalıştırdığımda çalıştı. Elinize sağlık. Teşekkürler...
  15. bende lite sürüm çalıştığı halde normal sürüm neden çalışmıyor. Virüs programını devre dışı bıraktığım halde çalışmıyor.
×
×
  • Create New...