Jump to content

ozkan_z06

Üye
  • Posts

    159
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

ozkan_z06 last won the day on January 27

ozkan_z06 had the most liked content!

1 Follower

Recent Profile Visitors

2376 profile views

ozkan_z06's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • Very Popular Rare
  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare

Recent Badges

122

Reputation

  1. Yine faydalı ve arşivde bulunması gereken bir araç için teşekkürler. Bir şey sormak istiyorum. 7zip ile açtığımızda içeriği aşağıdaki gibi gözüküyor. Bu şekilde dosya isimleri gözükmemesi ve gizli tutmak için hangi program ile bu exe yi hazırlıyorsunuz.
  2. Hocam bize windows ve ofis kullanmaya alıştırmışlar. Bu yüzden kişisel olarak korsan kullanmaya bile karışmıyorlar. Yeter ki öğrensinler ve mecbur tercih etmek zorunda kalsınlar diye. Böyle düşünüyorum. Küçük yaştan itibaren tüm öğrenciler ofis ve windows kullanıyor. Sonrasında da vazgeçmek biraz zor oluyor..
  3. Eyvallah hocam senden daha öğrenecek çok şeyimiz var. İyi ki varsın güzel insan...🥰
  4. Hocam bir şey daha öğrenmiş olduk. Teşekkürler. Birde şu Ofis 2021 nasıl entegre ettiğinizi öğretir misiniz.
  5. Arkadaşlar IoT Enterprise LTSC kurdum. ISO dan defender kaldırdım, Gizlilik ayarlarını uyguladım. Hatta mağaza entegre ettim sonra windowsu kurdum fakat mağaza çalışmadı. Sonrasında birçok mağaza kurmaya çalıştım yine olmadı. Sadece aşağıdaki mağaza kuruldu. Kurmak isteyenler kurup güncellesinler... https://dosya.co/3c6oew12prfo/Store-LTSC2021.7z.html
  6. Acaba bu sürümde kurmak için tavsiye edeceğiniz bir mağaza sürümü varmı.
  7. Hocam ben de o şekildeydi. Şimdi de bensüslü11 hocanın yeni windowsunu test ediyorum. Acaba kurduğum storeden olabilir mi. Çünkü katılımsız bir storeydi. Çünkü yeni store kuramadım eski bir store kurup güncelledim hocam bundan olabilir.
  8. Hocam ben "StartAllBack 3.7.8.4901 for Win11 (Türk Logolu)" içerisine ben sadece Türk Logo entegre ettim o kadar.
  9. Arkadaşlar ben kurdum. Güncelleme alıyor. Sıkıntı yok. Biraz rahatlaması için Defender da kaldırdım.
  10. Benim demek istediğim bu değil yüklü olanı kontrol edip tüm dosyaları eklentilerini regedit dahil uninstaller gibi kendisi kaldırıyor. Konuşma uslübunla hiç bir yere varamazsın sadece insanları kendinden uzaklaştırırsın..... ..........
  11. birde bat dosyalarındaki mantığı mesela temizle.bat var. yüklenmeden önce yüklü olanı siliyor mu? biraz anlatabilir misiniz? Portable konusunda dediğin doğru. İstediğin yere açıldıktan sonra programı kapatırsan. Açılan yerden de silinmesi ve iz bırakmaması gerekir. Esas portable bu.. Her açtığında ilk defa açılıyor gibi açılması lazım. Açılırken de Temp içerisine açılsın ki kullanıcı takibini yapabilsin. Eski browser ve programlar daha kolay yapılıyordu.
×
×
  • Create New...