Jump to content

sevdim

Üye
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by sevdim

  1. [quote name='SON_VATAN' date='21 Ocak 2011 - 04:05 ' timestamp='1295583302' post='948344']
    Pardus 2011 de WİNE programı yokmu birde Ati hd 4650 ekran kartının driveri için hangi paketler kurulmalı liste halinde yazabilirmisiniz arkadaşlar..
    [/quote]

    sanırım 64 bit pardus kurdunuz 64 bitte wine yok 32 bit olanda var fglrx paketlerini kur ati driveri
  2. güç kaynağı kullanınca anakart yanmıyacak diye bir şey yok resmi bir işyerinde çalışıyorum kullanmakta olduğum garantisi bitmemiş yazıcı usb den anakartı yaktı. bilgisayar hp marka garanti anakartı değiştirdi. yazıcının firması da yazıcının usb bağlantısını yeniledi. size kolay gelsin. sürekli güç kaynağından çalışıyoruz.
  3. Arkadaşlar bişe sorabilirmiyim bunu windows 7 nin yanına kursam bi problem çıkarmı?

    windows 7 ve pardusu ayrı ayrı hdd lere kurdum. açılış direkt windows olarak ayarlı. pardusa geçmek için bot menüden ilgili hdd yi şeçiyorm. bir işletim sistemi göçtüğünde diğerini etkilemiyor. aynı hdd de olursa windows kurduğunda pardusu yeniden kurman gerekir diye bir sorun var. yada mbr yi ayrıca kurabilmen gerek. bilginize.

  4. herkese yardımcı olabilirim :D

    açılış yöneticisinin adı grupdur

    mbr grubun diske yazıldığı yerdir. (aslında öyle de değil ya, ayrıntıya gerek yok)

    ana diskine yazdır grubu

    yani sda0 a...

    kendi yaptığımı dilimin döndüğünce anlatmaya çalıştım biliyorum diye de iddiam yok. hdd min birinde 64 bit win 7 diğerinde de pardus 2009 kurulu ve sorunsuz çalışıyor

  5. arkadaşım merhaba.benimde sizinkine benzer bir sorunum var.benim bilgisayarımdada biri (c:)40 GB diğeri (d:)10 GB olmak üzere 2 adet hdd var.bende PARDUS 2009 cd sini cebit fuarındaki PARDUS standından aldım.10 GB lık hdd ye PARDUS u kurmaya çalıştım.zor oldu ama kurulumu yaptım.kurulum tamamlandıktan sonra açılış yaptım ancak açılış gerçekleşmedi.acaba ben nerede hata yaptım.10 GB lik hdd ye PARDUS u kurmamda nasıl bir yol izlemem gerekiyor.bu konuda yardımcı olabilecek olanlar bilgilerini paylaşırlarsa çok memnun olurum.birde 10 GB lik hdd ye pardus u yüklemek için hdd yi bölmek gerekiyormu.teşekkür ederim.

    pardusu 10 Gb lik hdd ye kurarken açılış yöneticisini mbr diyorlar heralde önerilen yere kur. yok ben pardusu ayrı başlatıcam windowsu ayrı başlatıcam açılışta bir birini görmesin (iki ayrı HDD varsa) bot menüden açıcam diyorsan pardusu kurmak istemediğin diğer hdd nin fişlerini çek pardusu kur açarken bot menuden açacağın hdd yi seç ister pardustan açılsın istersen windowstan açılsın. Bilgisayarını ilk çalıştırdığında hangisinden açılmasını istiyorsan açılış hdd si olarak biostan ayarla başkada bir sorun çıkmaz.

×
×
  • Create New...