Jump to content

sevdim

Üye
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

355 profile views

sevdim's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. benim bilgisayarda reset atıyordu anakart işlemci ram hepsini değiştirdim ama olmadı sonuç kasa yalıtkanlığını yitirmiş kasayı değiştirince düzeldi eskilerini de sattım
  2. cd den çalışan Linux ile bilgileri al yedekle sonrası senin bileceğin iş
  3. [quote name='SON_VATAN' date='21 Ocak 2011 - 04:05 ' timestamp='1295583302' post='948344'] Pardus 2011 de WİNE programı yokmu birde Ati hd 4650 ekran kartının driveri için hangi paketler kurulmalı liste halinde yazabilirmisiniz arkadaşlar.. [/quote] sanırım 64 bit pardus kurdunuz 64 bitte wine yok 32 bit olanda var fglrx paketlerini kur ati driveri
  4. Allah Rehmet Eylesin, Allah Dualarınızı Kabul etsin
  5. güç kaynağı kullanınca anakart yanmıyacak diye bir şey yok resmi bir işyerinde çalışıyorum kullanmakta olduğum garantisi bitmemiş yazıcı usb den anakartı yaktı. bilgisayar hp marka garanti anakartı değiştirdi. yazıcının firması da yazıcının usb bağlantısını yeniledi. size kolay gelsin. sürekli güç kaynağından çalışıyoruz.
  6. pardusu ayarlarsanız masa üstünde Windows 7 den daha fazla görsel öğe olduğunu ve gayette eğlenceli olduğu farkedersiniz. ayrıca üst seviyede güvenli. tek sıkıntısı windows tabanlı oyunlarda.
  7. windows 7 ve pardusu ayrı ayrı hdd lere kurdum. açılış direkt windows olarak ayarlı. pardusa geçmek için bot menüden ilgili hdd yi şeçiyorm. bir işletim sistemi göçtüğünde diğerini etkilemiyor. aynı hdd de olursa windows kurduğunda pardusu yeniden kurman gerekir diye bir sorun var. yada mbr yi ayrıca kurabilmen gerek. bilginize.
  8. pardus tam manasıyla oluşturulduğunda bütün devlet daireleri zorunlu olarak kullancak çünkü devletin ödediği lisans parası küçük bir meblağ olmadığı gibi Windows çoğunuzun bildiği gibi ajan bir yazılım.
  9. kendi yaptığımı dilimin döndüğünce anlatmaya çalıştım biliyorum diye de iddiam yok. hdd min birinde 64 bit win 7 diğerinde de pardus 2009 kurulu ve sorunsuz çalışıyor
  10. pardusu 10 Gb lik hdd ye kurarken açılış yöneticisini mbr diyorlar heralde önerilen yere kur. yok ben pardusu ayrı başlatıcam windowsu ayrı başlatıcam açılışta bir birini görmesin (iki ayrı HDD varsa) bot menüden açıcam diyorsan pardusu kurmak istemediğin diğer hdd nin fişlerini çek pardusu kur açarken bot menuden açacağın hdd yi seç ister pardustan açılsın istersen windowstan açılsın. Bilgisayarını ilk çalıştırdığında hangisinden açılmasını istiyorsan açılış hdd si olarak biostan ayarla başkada bir sorun çıkmaz.
  11. http://img228.imageshack.us/gal.php?g=28054901.jpg Benim kullandığım Vindows 7 7100 sürümü ubdate ile Türkçelerleştirme resimleri buyrun
  12. dediğini yaptım umarım başarmışımdır http://img269.imageshack.us/gal.php?g=85685796.png
  13. ubdatede var ben Vin 7 yi yeni kurdum ubdateden Türkçeleştirdim 30 dil civarında ubdate var
  14. resimler bilgisayarımda point formatında resim ekle dediğimde bana ling soruyor
  15. Vindows 7 ubdate ile türkçeleştirdim. Anlatım resimlerini de aldım. buraya yükleyemedim. birisi yardım ederse yüklerim.
×
×
  • Create New...