Jump to content

vipp

Yeni Üye
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About vipp

Recent Profile Visitors

285 profile views

vipp's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Arkadaşlar merhaba   Karekod ve Barkodlu etiketler yazdırmak için program arıyorum.   EBS barkod etiket programı, Barkod Etiket Pro v5 gibi programları denedim ancak demo versiyonları olduğu için kısıtlamaları var. Yapmak gereken çalışmada çok fazla ürün bulunuyor. Ürünlerin listesi excell de var, Excellden içe aktarım yaparak belirli şablonda tüm etiketleri bastırmasını istiyorum.   Excele karekod yaptırabilsem bu bile işimi görür. Excel ile karekod (excel ile oluşturulan barkodları karekod okuyucular okumuyor) oluşturabilen varsa yöntemini anlatmanız yeterli olabilir.     Yardımcı olursanız sevinir. Şimdiden teşekkürler.
  2. Arkadaşlar bu konuda bana yardımcı olabilecek kimse yok mu? Bilgisayar gitti yaw!!!!!! Format atsam c: sürücüsendeki bilgileri kaybedeceğim. Yedek alalım derken bilgisayarı mahvettik. Lütfen yardım.
  3. Norton ghost 2003 bilgisayarımın c:\program files altına kurdum ve yedek için çalıştırdım. Ancak yedek alımı sırasında kumsaati olan sayfada dondu kaldı yedek ile ilgili ayarlama islemi bittikten sonra restart ederken starting pc dos ekrani geliyor. Daha sonra çikan boot ekraninda iki secenek var 1. Run Norton Ghost Dos Operation 2. Return to Windows without running NNorton Ghost Her iki secenegide sectigimde hic bir islem olmadan makina kendini restart ediyor ve yine ayni ekrana dönüyor. Hic bir sekilde windowsu baslatamiyorum. Sorun hakkinda bilgisi olan var mı? Durumu nasıl düzeltebilirim, nerede hata yapıyorum? Tesekkürler..ı lütfen yardım
×
×
  • Create New...