Jump to content

barracks58

Üye
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

696 profile views

barracks58's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Önbelleklemesi iyi olan bir hdd arıyorum sanırsam seninkinde önbellek 8mb. Doğru söylüyorsunuz yanlış yazılmış.5400 rpm satıcıya da sordum onayladı.Sizce bu hdd alınır mı alınmazı mı?.Alsam sıkıntı yaşar mıyım?
  2. http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/seagate-2-5-1tb-8gb-ssd-sata-3-64mb-st1000lm014-199037388 Sizce bu ürünü almalımıyım yoksa başka bir ürünmü alayım.
  3.    Belli bir süre sonra zaman aşımına uğradığını belirtim indirme iptal oluyor. :)
  4. Google arattığım kadarıyla en stabil eplan p8 olduğu söyleniyor bu sürümü var mı yada crack sıkıntı olmadan çalışan bir sürüm olsa yeterlidir. Link paylaşımı için tsk ama bu linki indiremedim premium olmadığından mega ya yükleyebilir misiniz?
  5. Eplan programını sorunsuz çalışan crackli sürümü elinde olan var mı? Forumda araştırdım linkler çalışmıyor.
  6. Öncelikle konuyu araştırıp yorumlarla destekleyen arkadaşlara tsk. Aradığım Dennis Ritchie tarafından c ile yazılan unix sistemi. Ya da en kötü olasılıkla şuan unix lisansının bulunduğu The Open Group un çıkardığı son sürüm. Bunlardan birinin kurulum dosyası olan veya nasıl indirebileceğimi bilen  var mı? Araştırdım ama bulamadım.
  7. Arkadaşlar unix işletim sistemini nereden indirebilirim bu konuda bilgisi olan var mı?
  8. Elinde cisco'nun türkçe yaptığı tüm sınav soruları ve cevapları olan arkadaşlar paylaşabilr mi?
  9. Bu programı çalıştırırken hiç bir program çalışmıyordu. O zaman hdd yi iade edip başka bir hdd alayım. Sessiz ve performansı iyi bir hdd önerebili
  10. Yeni aldığım hdd den gürültü geliyor ve hd tune 2.55 performans testi yaptım sonuç aşağıdaki gibi sizce vakit varken değiştirmeli miyim?
  11.         hp DVDRAM GU90N
  12. Bu konularda bilgisi olan arkadşlar yok mu burada
  13. Ona baktım herşeyini yazmışlar bir bunu yazmamışlar.
  14. Labtop'un içini sökmeden dvd nin12mm mi yoksa 9mm mi olduğunu nasıl öğrenebiliriz?         http://www.yildiz.edu.tr/~sedef/mikrodenetleyiciler.htm Adresindeki ders notlarının şifresini bilen arkadaşlar varsa paylaşabilir mi?
×
×
  • Create New...