Jump to content

ozumozdemi

Üye
  • Posts

    40
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ozumozdemi

  1. ARKADAŞLAR BEN İNDİRDİM VE KURDUM.TÜRKÇELEŞTİRME YOK.WİNDOWS 8 DAHA HIZLI ÇALIŞIYOR VE İNTERNETE GİRİŞ HIZI DA MÜKEMMEL DİYEBİLİRİM.ANCAK YENİ YÜZÜ KAFA KARIŞTIRICI.FAKAT KLASİK YÜZÜNÜ DE KULLANMA İMKANI VAR.KISACA WİNDOWS 8'İ BEN BEĞENDİM.BU KONUYU AÇAN VE BİZE YARDIMCI OLAN HER KARDEŞİME TEŞEKKÜR EDİYORUM.
  2. [quote name='milano88' date='13 Ocak 2011 - 08:33 ' timestamp='1294908210' post='943075']
    İlgin için teşekkürler Kemal kardeşim ama inan bunların hepsini denedim uyguladım dediğim gibi sadece çözünürlükte işe yarıyorlar maximum çözünürlükte kullanıyosun yani,ekran kartına herhangi bir donanımsal hız sağlamıyo yani ekran kartını tam performansta kullanamıyosun windowstaki gibi ama aldığım haberlere göre benim kart için driver zaten apple firması tarafından çıkartılacakmış çok yakında bende onu bekliyorum ama herşey düzgün olsada windows 7 iyidir ya memnunum ben herşeyimi 10 numara oluyor vallaha bu masaüstünü yaptım dahada ısındım 7 ye :)

    [img]http://img132.imageshack.us/img132/3826/resim1vf.png[/img]
    [/quote]

    kardeşim bu ekran görüntüsünü elde ettiğin programı bizimle paylaşır mısın.muhteşem bir şey bu...

  3. ÖNCELİKLE EMEK VEREN ARKADAŞLARA ÇOK TEŞEKKÜRLER.BİZ BUNU 4 GÜNDÜR İNDİRMEYE ÇALIŞTIK VE SONUNDA BAŞARDIK.ŞİMDİ DE KURMAYA ÇALIŞIYORUZ.İNŞAALLAH SONUCU GÜZEL OLACAK.

    YANLIZ ARKADAŞLAR HİÇ RAPİDLE UĞRAŞMAYIN.GİGESHARE HEM KOLAY İNDİRİYOR HEM DE BIRAKTIĞIN YERDEN DEVAM EDİYOR.ELEKTRİK SORUNU OLANLAR VARSA GİG DEN İNDİRSİN.GİG LİNKİNİ EKLEYEN ARKADAŞA DA ÇOK TEŞEKKÜRLER.

    ŞİMDİ SIRA VİSTA LİTE DE .ONU İNDİRECEĞİZ.TABİİ Kİ GİG DEN.

    TNC TEAM İYİKİ VARSIN

×
×
  • Create New...