Jump to content

permeabilite

Yeni Üye
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by permeabilite

  1. Ben çok eskiden kullanmıştım XP'de, P4 1.3ghz bir emektarım vardı. Pek bir fayda getirmemişti açıkçası, 1gb Çin malı bir mp4'le denemiştim. Görev yöneticisinde bellek kullanımı biraz azalmıştı (atıyorum) normalde 100'se, 80'e düşmüştü ama gözle görülür bir performans artışı olmamıştı.
  2. Cevaplarınız için tekrar teşekkür ederim arkadaşlar. Bir arkadaşım eski kasasındaki PSU'sunu verdi ve beni masraftan kurtardı şimdilik.
  3. Arkadaşlar güç kaynağım kısa devre yaptı ve PC açılmıyor. Yarın sipariş vermeyi düşünüyorum ancak hala bir markaya veya ne kadar watlık bir psu ihtiyacım olur karar verebilmiş değilim. 100-200TL arası bir bütçem var. Sistemimi de kısaca yazayım: Gigabyte GA MA 780g UD3H AMD Phenom™ X3 8650 [email protected] GHZ (95W) Kingston Hyperx CL-5 3*2=6gb DDR2 1066mhz ram Onboard ekran kartı İlerde ekran kartı almayı düşünüyorum hatta 1-2 seneye kadar sistemi de değiştirmeyi düşünüyorum o yüzden şöyle sağlam bir PSU için tavsiyelerinizi bekliyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.
×
×
  • Create New...