Jump to content

esrarengizuser

Yeni Üye
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About esrarengizuser

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

esrarengizuser's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Hocam 4-5 yıllık bir cihaz.30 lira etmez.en fazla 10 lira eder oda kargo parası zaten 10 lira tutuyor :)       Modemın ethernet portu arızalı böyle bir cihazı bulsam 10 liraya kacırmazdım gerçekten en azından benı 1 ay falan idare eder.
  2. Modeme bağlanmak için kullanacağım.Yani Ev ağı olmasını planlıyorum.Steam oyun paylaştırma,media server falan bağlanmak için kullanacagım.   Bakın birde bu model var Asus'un http://www.vatanbilgisayar.com/asus-pce-n53-300mbps-dual-bant-kablosuz-pci-e-kart.html   acaba hangisini alsam ? antenler pahalımı acaba ? 
  3. PCI olarak bu cihazda güzelmiş.   http://www.vatanbilgisayar.com/asus-pce-n53-300mbps-dual-bant-kablosuz-pci-e-kart.htm
  4. USB olan 2 antenli bir cihaz.Anten falan çok önemli değil.Modem ile arasında 1 duvar falan olmasını planlıyorum.    Benım için usb ve pci performansı nasıl olur o daha önemli gibi görünüyor.Asus zaten 3 yıl değişim garantisi veriyor o açıdan bir sıkıntı yok.
  5. Merhaba arkadaşlar wifi kartı almam gerekiyor.PCI ve USB arasında kaldım.Bu cihazları Asus n55u yada n66u ile birlikte kullanacağım.   Almayı düşündüğüm ürünler bunlar.300 mbs oldugu için bunları tercih ettim.   TP-Link TL-WN951N 85 TL Asus USB-N14 62 TL
  6. Merhaba   Arkadaslar Ben suan Windows 7 64 Bit Ultimate kullanıyorum.     Windows 8.1'e geçmek istiyorum.Suanda hangi sürüm var bilmiyorum.Bana geçebileceğim en üst 64 bit sürümün ismini söyler misiniz ? Crack kullanarak orjinalleştireceğim.     Başlat butonu vs var değil mi ? Daha önce hiç Windows 8.1 kullanmadım.
×
×
  • Create New...