Jump to content

gardiyan44

Üye
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

265 profile views

gardiyan44's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. arkadaşlar öncelikle macosx kurmak isteyenlere: klavye ve mouse niz usb olacak.normal klavye ve mouseyi tanımaz.bu sistemi kurarsanız ilk karşılacağınız sorun ses ve ethernet.yani anakartınızda kullandığınız ses ve ethernetin macos driverini bulmanız lazım yoksa usb den takılan wireless adaptörle halledersiniz.bunlara uyun yeter.kurulumu yaklaşık olarak 3-4 saat gibi sürer.meraklanmayın yani.birde hdd nize ne gelir başına tam bilgim yok yani,ucuz yollu bir hdd alıp denemeyi yapın.macosx de nfts-fat gibi kavramlar olmadığından sorun yaşarsınız.2 sistem kuracak arkadaşlarda,öncelikle windowsu ilk yüklesinler.selamlar...reset sorunu yaşayan arkadaşların sebebi usb klavye fare olmaması.usb olacak.sistemi yüklerkende ayrıca kasadaki usb lerde herhangi bir kamera yazıcı ...vs.takılı olmaması.
  2. arkadaşlar ben bildiğim kadarıyla anlatmaya çalışayım herşeydeb önce klavye ve mouseniz usb olacak.macos ps2 klavye ve mouseyi tanımaz. hdd nize hiç bir şekilde 2 ye ayırarak sistemi yüklemeye çalışmayın.hata verir.genelde tek hdd olarak kullanın.boot menüde 7-15 dakika kadar bekler.ekrana error yazar fakat acele etmeyin bu sürelerin sonunda yükleme ekranı gelir.intel ve amd tabanlı pclerin çoğunda driver sorunu yaşarsınız.yani pc toplamaya karar verdiğinizde macos kullanmayada karar vereceksiniz.bazı üreticiler bazı modellerinin macosx driverlarınıda sitelerinde barındırdıkları için bu driverları olan malzemelerden pc nizi toplayın.genelde ethetnet veses driveri sorun olur.key gerektirmezler macox ler.hdd sata önerilir.kolay gelsin .yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
  3. arkadaşlar bu sistemleri pc ye kurabiliyoruz fakat dikkat tmemiz gereken bir kaç şey var.öncelikle klavye ve mouse muz usb olacak.ikincisi bu dosyaları dvd ye yazdırırken,yazdıracağımız dvd nin DVD+R değil DVD-R olması en büyük dikkat noktası.bu sistemlerin en büyük dez avantajları wireless ses ve etherneti tanıyamamsı .tabiiki her drivers ta olmuyor ama genelde bu sorun var.birde macos un hızına şaşırıp windowsun hantallığına şaşıracaksınız.yardımcı olabildimse ne mutlu....
  4. arkadaşım denemeye aldım fakar regirtrasyon ID istiyor.girişte.ne yapacaz......
  5. http://rapidlibrary.com/download_file_i.php?qq=apolisoft&file=5834362&desc=Apolisoft+Font+Fitting+Room+Deluxe+v2.8.2.2+Incl+Keymaker-ZWT+.rar keygen adresi.
  6. http://www.midload.com/en/file/24043/Apolisoft-Font-Fitting-Room-Deluxe-v2-8-2-2-Incl-Keymaker-ZWT-zip.html hata veriyor dostum.yardımı olurmusun.
  7. herkesin emeğine sağlık.amma benim merak ettiğim mac adres çakılı-sabit değilmi.sabit bir adresi nasıl değiştiriyor.endişelerim var.
×
×
  • Create New...