Jump to content

xvoodoox

Üye
  • Posts

    53
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by xvoodoox

  1. SoNKraL_, 11.01.2023 - 10:41 yazdı:

    hocam eski driveri kuruncada bişi değişmiyor denedim sorun güncellenmemesinde 4.cü ay 2019dan bu yana güncelleme vermiyorlar.
    Ama ilginçtirki linux aratınca hala destek verdiği görülebiliyor.

    image.png.e9119cf12695110ab172cd6b3bd9e21d.png

    Benim laptopun açılma hızı 2 dakika sürüyordu. bu ekran kartı driverını eski versiyona çevirdim. şimdi 30 saniyeden kısa sürede açılıyor. Seninkinin ekran kartını yükledikten sonra sürücü güncelleştir de ordan da bilgisayarımdaki sürücüleri tara seçeneğine gel listedeki sürücüleri dene belki birisi işe yarar. 

  2. SoNKraL_, 10 saat önce yazdı:

    Sizin durumunuza gelince hocam sizde işlemciyle ekran kartını birleştiriyor bendeki sli yani benim laptobumda 2 tane gt 755m ekran kartı var biri anakarta tümleşik biride sökülebiliyor.Sli kullanmayı devredışı bırakınca dual yani aynı anda çalıştırmayı engelliyor.Onun dışında bi etkisi yok.Zaten bu slinin mantığı bu sizdekinde işlemci + harici ekran kartı var.Sizdekinin çalışması faydalı olacaktır açılışa bir katkı engel sağlamaz.Benimle aynı durumda değilsiniz yani

    youtube baktım bugün sorunun kaynağı ekran kartı driverındaymış. windows 8 2014 yılına ait driverını yükledim sorun çözüldü. eğer sorun ekran kartındaysa bu şekilde çözebilirsiniz. 

     

  3. SoNKraL_, 13 saat önce yazdı:

    image.png.30d9c9e0109abba734912ba82524b67d.png

    Benim ekran kartı amd radeon . benimkinde işlemciyi ortak kullanan bi ayar varmış onu devre dışı bıraktım ama açılış hızı 2 dk yakın süryor. ssd kullandığım halde durum böyle. sistemi ilk kurduğumda hızlı bir şekilde açılıyor daha sonra driver güncelleme yapınca bir anda açılış hızı yavaşlıyor. chipset driverı etkiler mi acaba ya da başka neden olabilir bu durum.

    amd.png

  4. SoNKraL_, 26.11.2022 - 15:13 yazdı:

    Sorun sli ekran kartından kaynakliymis sliyi devredisi birakinca çözüldü ne sistemde ne hddde sorun yokmuş 

    benim laptopta çok uzun sürede açılıyor. sizinkine benzer bir sorun olabilir. sliyi nasıl devre dışı bıraktınız. anlatırmısınız.

  5. ben silinen harddiskimdeki video dosyalarını kurtarmak için bir program arıyorum harddisk 1 tb olunca tarama işlemi 1 günden fazla sürüyor o yüzden bu programı yada başka programları kullanıp videolarını sorunsuzca kurtarablen birisi varsa tavsiyelerini almak isterim.

     

    Not: Recuva ile denedim kurtardığı videoları vlc gom bs player gibi programlar açmadı.  My Files Data Recovery ile denediğimdede 720p ile çekilen videolarımın çözünürlüğü sanki 240p gibi oldu. videoların kalitesinde epeyce bir düşüş oldu gerçi dosya boyutu yine yüksek ama işte görüntü kalitesi berbat.

  6. ben silinen harddiskimdeki video dosyalarını kurtarmak için bir program arıyorum harddisk 1 tb olunca tarama işlemi 1 günden fazla sürüyor o yüzden bu programı yada başka programları kullanıp videolarını sorunsuzca kurtarablen birisi varsa tavsiyelerini almak isterim.

     

    Not: Recuva ile denedim kurtardığı videoları vlc gom bs player gibi programlar açmadı.  My Files Data Recovery ile denediğimdede 720p ile çekilen videolarımın çözünürlüğü sanki 240p gibi oldu. videoların kalitesinde epeyce bir düşüş oldu gerçi dosya boyutu yine yüksek ama işte görüntü kalitesi berbat.

  7. ben silinen harddiskimdeki video dosyalarını kurtarmak için bir program arıyorum harddisk 1 tb olunca tarama işlemi 1 günden fazla sürüyor o yüzden bu programı yada başka programları kullanıp videolarını sorunsuzca kurtarablen birisi varsa tavsiyelerini almak isterim.

     

    Not: Recuva ile denedim kurtardığı videoları vlc gom bs player gibi programlar açmadı.  My Files Data Recovery ile denediğimdede 720p ile çekilen videolarımın çözünürlüğü sanki 240p gibi oldu. videoların kalitesinde epeyce bir düşüş oldu gerçi dosya boyutu yine yüksek ama işte görüntü kalitesi berbat.

  8. oyunu yükledim girdim yeni bir hesap açtım ve hiç ayarlara felan girme imkanım olmadan direk polislerden başladı zaten ve bir 20-30 saniye sonra da oyundan attı hiç bir hata vermeden grafik ayarları düşükteydi zaten

    ekran kartını güncelledinmi? bide öyle dene

  9. mehmet69 teşekkürler fakat oyunu yükledim kurdum başladım oynamaya tam polislerden kaçıyordum kapandı oyun aniden masaüstüm felan dondu yeniden başlattım bilgisayarı sorun ne olabilir

    sanırım senin pc ile ilgili bi sorun olmalı ben baya bi lvl atladım street racer setleri dizdim arbaya henüz bi sorun çıkmadı.

    iso dosyasının nasıl cd ye yazılacağı hakkında bilgisi olan varmı aydınlatsın beni

    CD ye nasıl yazdıracam diyen arkadaşa söyleyeyim dosya bir iso kalıbıdır. nero dahil herhangi bir dvd yazma programı ile kalıbı yazdır demelisin, bununla birlikte eğer bilgisayarında winrar yüklü ise iso dosyasını winrar ile açıp içinden setup.exe yi çalıştırararkta oyunu kurabilirsin.

    oyundan atma sorununa da bir el atsan xvoodoox

    oyun atma sorunu benim başıma gelmedi hiç. grafik ayarları biraz düşürmeyi deneyebilirsin belki işe yarar.

  10. indirdim yükledim durmadan :D dll hatası veriyor yani sorunlu gibime geliyor yani benden böyle bir tavsiye arkadaşlar

    dll dosyası hatası olan arkadaşlar directx versiyonunuzu güncelleyin sorun ortadan kalkacaktır. veyahut diğer arkadaşların vermiş olduğu adreslerden eksik dll dosyalarını indirim gerekli yere kopyalayarakta sorunu halledebilirsiniz.

  11. Arkadaşlar bayadır foruma girmiyordum. o yüzden cevaplar biraz gecikmeli olcak kusura bakmayın.

    ilk önce CD ye nasıl yazdıracam diyen arkadaşa söyleyeyim dosya bir iso kalıbıdır. nero dahil herhangi bir dvd yazma programı ile kalıbı yazdır demelisin, bununla birlikte eğer bilgisayarında winrar yüklü ise iso dosyasını winrar ile açıp içinden setup.exe yi çalıştırararkta oyunu kurabilirsin.

    ikinci olarak eksik dll dosyası hatası olan arkadaşlar directx versiyonunuzu güncelleyin sorun ortadan kalkacaktır. veyahut diğer arkadaşların vermiş olduğu adreslerden eksik dll dosyalarını indirim gerekli yere kopyalayarakta sorunu halledebilirsiniz.

    üçüncü olarak şifre neyy diye yazanlar olmuş şifre son parttaki doc belgesindeydi ve linkleri yüklerken rapidshare bana 20dk sonra dene deyince onunda linki atmıştım. ama şimdi konuya edit yapıp doc dosyasının içindeki şifreyi konuya ekleyeceğim.

    başka sonuru olan ? :D

  12. Bizzat indirdim yükledim ve oynuyorum toplam boyutu 1gb. DVD iso crack vırt zırt sıkıntısı yok dosyayı rardan çıkar, içindeki setup çalıştırıp 15dk bekle (e adamlar sağlam sıkıştırmış açılmasıda biraz sürecek) ve oyunu oynamaya başlayın :mellow:

    Minimum System Requirements

    OS: Windows XP/Vista

    Processor: Pentium 4 @ 2.8 GHz or Equivalent (3.0 GHz on Vista)

    Memory: 1 GB

    Hard Drive: 5.5 GB Free

    Video Memory: 128 MB with Pixel Shader 2.0 Support (nVidia GeForce 6500/ATI Radeon 9500)

    Sound Card: DirectX Compatible

    DirectX: 9.0c

    Keyboard & Mouse

    DVD Rom Drive (8X)

    http://rapidshare.com/files/165540106/c093-underip.part1.rar

    http://rapidshare.com/files/165551862/c093-underip.part2.rar

    http://rapidshare.com/files/165570365/c093-underip.part3.rar

    http://rapidshare.com/files/165585011/c093-underip.part4.rar

    http://rapidshare.com/files/165599619/c093-underip.part5.rar

    http://rapidshare.com/files/165615290/c093-underip.part6.rar

    http://rapidshare.com/files/168576895/rar_pass.doc

    winrar şifresi:www.rapidgamez.com

    DLL hatası alan arkadaşlar için directX versiyonunuzu güncellemeniz için küçük bir programcık directxwebsetup 9.0 sürümden sonraki güncellemeleri internetten otomatik çekiyor.

    http://rapidshare.com/files/178329458/dxwebsetup.exe.html

    dxwebsetup hakkında bilgi için http://www.tnctr.com/index.php?showtopic=78773

    Herhalde bi Teşekkür buttonu haketmişimdir:) nede olsa 4.5gb dvd versiyonu bu oyunun

×
×
  • Create New...