Jump to content

starwar

Üye
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by starwar

  1. istanbul82'nin dediği gibi düzgün modlanınca bir uyarı sayfası açılıyor bunun dışında eğer benim gibi asus anakart kullanan varsa anakartın özelliklerine baksın eğer destekliyorsa ( asus kartların birçoğunda var ) doğru-yanlış flahs korkunuz olmasın bios recovery sayesinde yanlış flash yapılsada sistemi yeniden başlatınca eski haline dönüyor yani kimse araştırma yapmadan teknik servisin yolunu tutmasın

    Bende Asus P5Q SE2 anakart kullanıyorum. Bugün yarın bios modlarım büyük ihtimal. Yanlış flaslama sonucu bios recovery nasıl yapılıyor biraz bahseder misin acaba?

  2. konuyu düzgün okusaydın sormazdın slicdump orda kocaman duruyor..

    Dikkat ettiğim kadarıyla kişilere verdiğiniz cevaplar küfür edercesine sert oluyor. Biraz daha iyimser yaklaşmanızı öneririm. Belki arkadaş gözden kaçırmış, belki emin olmak için sormuş. Konuyu açmışsan bence iyimser bir şekilde cevaplaman daha iyidir. Kusura bakma ama yazdığın yorumlar ve sergilediğin tavırlar hiç hoş ve etik değil.

  3. Asusa modladım. Yalnız senin anakart windows ortamında flaşlanıyor mu bilmiyorum. Driverların arasında afuwin.exe yoktu. Dosta flaşlasan iyi olur. infoman etkinleştirdiysen boşver . Hayırlı olsun. ;)

    http://rapidshare.com/files/383761520/P5Q-ASUS-SE2-0801_SLIC.ROM.html[/CODE]

    peki bu güncelleme sonucunda herhangi bir istikrarsızlık oluşur mu acaba? ayrıca asus update adlı programla windows ortamında güncelleştirme yapılabiliyor fakat bu güncelleştirme windows 7 yüklüyken mi yapılacak ? Eğer win7 yüklüyken yapılırsa dediğim programın sanırım win7 desteği henüz yok. :) Bu arada teşekkürler.

×
×
  • Create New...