Jump to content

starwar

Üye
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by starwar

  1. Windows 8'de Bios Mod olayı ne alemde acaba ? Bios Mod windows 8 de olmuyor mu ?
  2. bu cümleyi gözleri kapalı yazabilir misiniz? evet yazabiliyorum
  3. windows 7 sp1 beta sanırım bazı sitelerde yayımlandı. http://www.ngohq.com/news/18086-windows-7-service-pack-1-beta.html
  4. Tam olarak anlatabilir misin? Nasıl Hp Sertifikası patladı?
  5. Teşekkürler. o zaman format atam win7 kuram. Oh be kurtuldum bu bios flashlama işinden valla tırsıyordum sonunda başardım. :)
  6. İstanbul82, Bİosu dos ortamında az önce güncelledim hdd'den. Slic dumpta bu resim çıktı. Altta kırmızı olan kısım windows 7 yüklediğimde serfitika ve keyden snra yeşil mi olacak yoksa yanlış mı modladım:S
  7. Flash disk ayarladım. Normal bir şekilde flash diski biçimlendirdim. İçine slicli bios dosyasını attım. Biosdan ez flash'ı çalıştırıp yapacam değil mi?
  8. Ben Bios'u Dos ortamında Asus Ez Flash2 ile update etmek istiyorum. Fakat Usb diskten değilde, bilgisayarın hdd'sinden yapacam. Modladığım bios dosyasını C dizinine atıp bu şekilde yapsam bir sorun oluşur mu acaba?
  9. Modlu bios kullandığına eminsin değil mi? Ve modlu bios kullanıyorsan hangi key ile yakalandın acaba?
  10. Forumda 3 5 kişiye denk geldim. Modlu bios ile yakalanan. Bunların hepsi eski lenovo keymi kullanıyor ? 3 5 güne bende win7 yüklücem bios modladım sadece flashlama yapacam. Bu yakalananları görünce bende tırsmıyor değilim
  11. Bende Asus P5Q SE2 anakart kullanıyorum. Bugün yarın bios modlarım büyük ihtimal. Yanlış flaslama sonucu bios recovery nasıl yapılıyor biraz bahseder misin acaba?
  12. Dikkat ettiğim kadarıyla kişilere verdiğiniz cevaplar küfür edercesine sert oluyor. Biraz daha iyimser yaklaşmanızı öneririm. Belki arkadaş gözden kaçırmış, belki emin olmak için sormuş. Konuyu açmışsan bence iyimser bir şekilde cevaplaman daha iyidir. Kusura bakma ama yazdığın yorumlar ve sergilediğin tavırlar hiç hoş ve etik değil.
  13. verilen slic toolkit programı ile anlayabilirsiniz.
  14. bios modlamayı kendim az önce denedim slc: asus- slp:asus olarak girdim. Sertifikayıda asus olarak girdim ve go diyince kendiliğinden birşeyler ayarladı. Daha sonra sorunsuz birşekilde oluştu. herhangi bir yanlışlık yapmadım heralde?
  15. asus P5QSE2 Anakartımı hangi markaya modlamamı(slic'leme) önerirsiniz? Birde hangi programla windows ortamında flashlayabilirim?
  16. AMI bios modlamak için gerekli olan araçların linki hata veriyor sorunlu yenileyebilirmisiniz? Ayrıca Asus anakartları flashlamak için hangi programı kullanmalıyım? (windows ortamında) Resmi sitesinden baktım pek bulamadım veya dikkatimden kaçtı
×
×
  • Create New...