Jump to content

DeTrOiT

Üye
  • Posts

    640
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by DeTrOiT

  1.  

    Windows 10 Rezervasyon bildirimi çıkmayan arkadaşlar için başka bir çözüm buldum. İngiliz forumlarından birinde bir bat komut dosyası yapılmış. Yahoo, Microsoft gibi sitelerin destek forumlarından alınmış çözümler bat dosyasına çevrilmiş. İçeriğine şöyle bir göz attım “Uzun Metot” hariç riskli bir şey göremedim. Sizler için Türkçeye çevirdim. Ama yapımcısı ben değilim ve kullandığınızda oluşabilecek hasarlardan asla mesul değilim.

    Nasıl Çalışır?

    -Bat dosyasına sağ tıklayıp “Yönetici Olarak Çalıştır” diyoruz.

    -3 kısa 1 uzun olmak üzere 4 adet düzeltme metodu var. Sırayla hepsini deneyiniz. Hangisinde çözüme ulaşırsanız şansınıza. Ben ikinci bilgisayarımda 3.metotla çözüme ulaştım. Forumda 2.metotla çözüme ulaşanlar var.

    Buradan indirebilirsiniz.
    https://mega.co.nz/#!P09GgK5Z!LctZ5y4AFgxt7B0v0lCf8gV66YmHDa6gJftSxCeuXDw

    not: alıntıdır

    denedim ve olumlu sonuç aldım

     

     

    bende 2. seçenek çalıştı teşekkürler. rezervasynu yaptım. benim laptop da alttaki keyi yırtıp atmışstım şimdi crackli yüklü key ister mi. nasıl olacak bu key olayı. saygılar.

  2. ya dostum bırak şu anti kapitalist gençliğin kurduğu cümleleri... çin ne hindistan ne ya sadece ellerinde bir boing, nasa var mı mesela...bu adamlar uyanık kendilerini ezdirmezler yüzlerce yıl sonraki planları yapar uygular o dediğin ülkelerdeki çoğu firma abd ve yahudi firmalar zaten...1 tl ye silah yaparmış çin. la o yapacagı silahla sinek bile vuramaz...çok çin malı kullanmışsın belii kafa yapmış sende...

  3. ya almanya, rusya,çın bilmem ne bunları boşver...(not : bizi hiç saymıyorum zaten)..Amerika alayımızı kucaklar... adamlardaki teknoloji silah zaten yeter...ya internetin fişini çekse zaten millet kafayı yer savaşa bile gerek kalmaz...

×
×
  • Create New...