Jump to content

Seethers

Yeni Üye
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Seethers

  1. Üniversiteye gitmene gerek yok aslında, danışmanına mail atabilirsin veya telefonla arayabilirsin, eğer sorunlu biri değilse anlayışla karşılayacaktır durumunu. illa isterse makbuzun fotoğrafını veya taranmış halini ve hangi dersleri seçtiğini gönderirsin olur biter bazı okullarda bunlara bile gerek yok... otomasyondan gir kaydını yap tamamdır, daha sonra hoca onaylıyor ama bu hocadan hocaya değişebiliyor elbette.
  2. Devletten harç kredisi almadığını varsayıyorum ( ki vermezler heralde memur adamsın ), dönemlik harcını yatırdıktan sonra ya okulunun öğrenci otomasyonundan ders kaydını yapar danışmanına götürürsün harç makbuzunla beraber veya ders kaydını direk danışmanınla oturur güzel güzel yaparsınız.
  3. [media]http://www.youtube.com/watch?v=GAM9diIDHqs&feature=related[/media]
  4. Linux konusunda yepyeniyim diyebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim. Ubuntu' yu kurmak istiyorum ama kafamda bir kaç soru işareti var. Daha önce bir Pardus kurma girişimim olmuştu nitekim kurulum konusunda başarılı idim ama harddiskimdeki her şeyi şuurumla beraber kaybettim(pardusun türkçesinden bir kelime anlamadığım için böyle bir sonuçla karşı karşıya kaldım). Açıkçası endişeliyim o yüzden biraz,pardus çok karmaşık geldi 15 dakika sonra cinnet geçirecek duruma geldim nerdeyse hiç bir şeye erişemiyordum, kontrol bilgisayardaymışçasına hareket ediyordum resmen Gelelim ubuntu ile olan ön yargılarıma, kullandığım bilgisayar epey sorunlu. Celeron 2.4 prescott işlemci,768mb ram var. Şu an xp kullanıyorum fakat genelde windows 7 kullanıyorum.Bilgisayarım kastı, dondu, takıldı, yavaşladı gibi şeyler benim çok dert ettiğim şeyler değil stabilliğe önem veriyorum sadece stabil olduğu sürece sıkıntı yok, çünkü bu alet zaten bunların hepsini her hangi bir işletim sisteminde yapmaya son derece müsait. Pardusta inanılmaz yavaşlamıştı gerçekten,Ubuntuda da benzeri bir yavaşlık söz konusu olur mu ? pardus driver konusunda sorun çıkarmamıştı,gerçi çıkarmışsa da haberim yok. ) yüz bin kere xp bir o kadar kere windows 7 kurdum bilgisayarıma ama pardus tam bir hezimet oldu benim için, benzeri bir problem beni bekliyor olur mu ? Ve eğer ubuntu sistemin için biraz fazla ağır derseniz ne önerirsiniz. Cevaplayacak arkadaşa şimdiden teşekkürler.
×
×
  • Create New...