Jump to content

caner_sago

Üye
  • Posts

    148
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by caner_sago

  1. Merhaba arkadaşlar bir arkadaşımın tavsiyesi ile anakartı ve ekran kartının temizliği için eczaneden alkol aldım temizlerken biraz anakarta döküldü bende bezle demizledikten sonra saç kurutma makğinesi ile temizledim bu kısa devreye yada kalıcı bir soruna neden olurmu.

  2. Merhaba arkadaşlar telefonu alalı 1 hafta olmadan bir mesaj geldi yasal uyarı başlığı altında bana gönderilen xxx imei nolu cihazın kaçak olduğunu ve 21,10,2013 tarihinde kullanım dışı kalacağı yazıyor ama ben cihazı 0 kutusu açılmamış aldım. *#06* sorguladığımda telefonun imesi gösteriyor bana yollanan ime 14 haneli sorguladığımda çıkan ise 15 haneli.

    Acaba yanlış atılmış olabilirmi.

     

    Ek olarak: Faturadaki imei ye baktım bana yollanan mesajdaki ile tutmuyor arkadaşlar.

  3. Alacağınız şarj kablosu aynı zamanda pc'den dosya aktarımınıda sağlar. Zaten bir ucu şarj soketine giren uçtur. Diğer ucu ise erkek USB uçtur. 

    Alcağınız samsung data (şarj) kablosu. Ama alırken dikkat edin orjinal samsung ürünü olsun.

    cache_500_1__i_10663002_IMQ.jpg?V=2013

     

    Konuyu açan kişiye özürlerimi iletirim. Ama bellimi olur belki sizde general mobile discovery alırsınız. Bilgilenmiş olursunuz :)

     

    adam_4 arkadaşımdan bende özür dilerim.Teşekkür ederim hocam bilgilendirdiğiniz için en kısa sürede alacağım bu kablodan.

  4. Hayırlı uğurlu olsun.

    Almışken şunuda al ben yapmadım cezasını çekiyorum.

    Almışken birde samsung şarj kablosu al. Cihazla birlikte gelen kabloyu kullanma. Cihazla birlikte gelen kabloyu telefona takarken, telefona zor girdiğini hissedeceksin. İşte bu zorlanmadan ötürü çok kısa sürede şarj soketi bozuluyor telefonun. Bende bozuldu. Sadece 3 haftada bozuldu. Bende inanamadım. Bu sorun genel bir sorun birçok kişide olmuş. Telefonu telpaya gönderildiğinde şarj soketi yapmı için 100 tl isteniyor. Çok saçma bir durum ama durum böyle.

     

    En kısa sürede hatta yarın, bir tane samsung şarj kablosu al. En fazla 10 tldir. Ama aldığına pişman olmassın emin ol :)

    Samsung kabloyla kullandığın sürece telefondan hiçbirşekilde pişman olmayacağına kefilim :D

    Teşekkür ederim hocam sağolasın :) Hocam bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim nette bu tür yorumları hiç görmedim peki pc den dosya aktarımı için ne yapabilirim.

  5.  

    Hiçbir eksiğini görmedim ben . Batarya kapasitesi biraz düşük 1800mah onun dışında güzel. Tabi kişiden kişiye beklentiye göre değişir nasıl olduğu :)

    Hocam ben müzik dinlemek (kulaklıkla), yan odadan internete girsin, fb ye gireyim yeter bir 2 gün içinde telefon alacağım acayip araştırdım bunu en son bunda karar kılacağım haralde :).

  6. Android sürümleri arttıkça ram kullanımı artıyor. Bence ram miktarı fazla olanlara bak.

     

    Önerebileceğim cihaz LG Nexus 4

    Bunun yanında Huawei ascend mate, Huawei ascend p6 düşünülebilir.

    Yada standartlara bakarsak samsung s4 mini yada s3 alabilirsin..

     

    Ben general mobile discovery aldım 2-2.5 ay önce

    Hocam bende telefon alacağım discovery almayı düşünüyorum menmunmusunuz acaba telefondan wifi çekimi nasıl,kamerası vs.

  7. ben o virüsü elle siliyorum

    portable sistemde açıp local klasorunde ve temp de kendini belli eden klasörler var onları silin düzeliyor

    net isim veremiyorum çünki her seferinde isimleri farklı oluyor local klasörüne biraz hakimseniz yabancı dosyaları farkedersiniz.

     

    Bunu düşünmemiştim hocam güzel bilgi sağolun tekrar bulaşırsa böyle bir virüs bunu deneyeceğim.

  8. şu sahte emniyet müdürlüğü sitesi bizim okulda 2 müdür yardımcısı bilgisarında olmuştu ve adamlar öyle virüs yazmışlarki hiç bir antivirüs bulamıyor ve windowstan önce açıldığı için güvenli moda bile giriş yaptırmıyor tek çarem format atmak olmuştu

    Aynı virüs banada bulaştı hocam avira buldu ama silemedi dehşet birşeydi anca format atmak zorunda kaldım yoksa güvenli modda pc tam açılırken reset atıyordu tekrardan.Klavye mause çalışmıyordu hiç.

  9. size katılıyorum hocam kötünün iyisi şuanda ttnet gibi gözüküyor gerçi önceden şöyle 1-1.5 yıl gibi önce destek kötüydü ama şimdi iyi gibiler.Sorun durumu burdan yazacağım.

    internet konusunda berbat olmasına ragmen satış sonrası destek konusunda kötünün iyisi şuan ttnet :) başka bilgisayarı dene oda olmazsa dediğim gibi modem sıfırlarsan düzelme ihtimali olabilir bi umut :D

     

  10. başka bilgiyara veya telefondan denedinmi bilgisayardada olabilir belki dns veya ıp yapılandırmasını kabul etmiyordur 

    hocam başka bikgisayara denemedim bugün laptopta deneyeceğim ama işin tuhaf yanı arkadaş diyor dopingi arıyorum oradan oraya yönlendiriyorlar ama hiç birşey yapan yok diyorlar.

  11. Hocam bende anlamadım modemi bugün alıp başka bi yerde denyeceğim işte.

    modemi sıfırla sonra arayüze girip kullanıcı adı ve şifreyi gir dhcp sunucusunu devre dışı bırak ve pppoe yi seç ama net ilk 5 dk geliyor sonra gidiyorsa sorun modemde değildir ;)

  12. Merhaba arkadaşlar bir arkadaşım doping net kullanıyor sorun internettemi modemdemi anlayamadım ama bana göre internette gibi bu sorun 2 haftadan beğri varmış modemi yeniden başlatınca ilk 5dk sorun yok sonra net gidiyor modemdeki diğer ışıklar sabit kalıyor normalde yanıp sönmesigerek tp link modemde dopingi arıyoruz adamlar ilgilenmiyorlar ne yapmalıyım sizce.

×
×
  • Create New...