Jump to content

ekselans0042

Üye
  • Posts

    200
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ekselans0042

  1. bende kendi sitemde üyelere vermek için yaptım fakat bende kayıt menüsü ingilizce çıkıyor sizinkide ingilizce ama bazı yerlerde türkçe kayıt var nasıl yaparız acaba bilginiz varmı örneğin www.divanli.com burada türkçe kayıt yapılıyor.

    EDİT:sorunu hallettim

  2. Belkide gına geldi artık diyeceksin ama virtualcd yi katımsız yapmak için aylardır uğraşıyorum repackacgerle yapınca da boyut 2 ye çıkıyor programın kurulma mantığı kurulum yaparken key istiyor.setup unun parametresi "setup.exe" /s /v"/qb" şeklinde bunun parametresine keyi dahil etsem nasıl bir parametre yazmalıyım.

  3. Arkadaşlar ben tüm denilenleri yaptım sorunsuz bir şekilde adoon yapıp nLite ile entegre ettim fakat düzenlediğim resim kurulum başlarken hemen 2 sn gibi gelip gidiyor birde kurulum biterken aynı 2 sn gibi gelip gidiyor.Neden uzun süre durmuyor acaba.

    Katılımsız xp de addon olarak program ekledim driverleri ise smartdriverbackup ile entegre ettim.Bu ekran 13.Dk ekrana gelmesi lazım değil mi? acaba BDBD.inf yada Entries_BDBD.ini bunlarda extra bir ayar yaparak uzun kalmasını mı sağlamalıyım.

  4. Eline sağlık anlatımın çok faydalı oldu,bütün herşeyi sorunsuz yaptım.Virtual Box ingilizce olmasına rağmen resimer sayesinde sorun yaşamadım,sadece biraz kurcalamak gerekiyor. Tek bir sorum var:Sanal makinede yaptığım ayarları XP cd sine kalıcı olarak entegre etmem mümkün mü? Yada bunu sağlayan bir program vs birşey var mı?

    türkçe dil seçeneği var kurcalamana gerek yok :lol:

  5. evet haklısın ama bu ilginç olan dediğin gibi I386\SYSTEM32 içindeki SMSS.EXE masaüstüne attım editledim sonra I386\SYSTEM32 içindeki ile değiştirdim değiştirdikten sonra kotrol ettim editleme işlemiş sonra bunu iso yapıp sanalda deneyince olmuyordu.isodan SMSS.EXE yi çıkarınca benim editlerim kaybolmuş orjinalleşmiş şekilde oluyordu bende iso içine atıp değiştirdim oldu gerçekten ilginç bir durum :good:

  6. @blackman12 kardeş dediğin gibi \xp\I386\SYSTEM32 içindeki SMSS.EXE yi editledim.

    82351411cj2.jpg

    ama sanalda deneyince gene değişiklik yok acaba neden böyle oluyor. denediğim xp sp2 idi sonrada sp3 ekli

    15511368oa2.jpg

    89980757pc4.jpg

    not:I386 içindeki USETUP.EXE yi hiç editlemedim sadece I386\SYSTEM32 içindeki SMSS.EXE yi editledim.

    her ikisini editlerekte denedim ama olmadı.

  7. peki buna 2 tane xp yada 3 kurmak istersek hangi yolu takip etmeliyiz ? ben bir tane kurdum fakat bir tane daha kurmak istedim olmuyor kurduğumu silince oluyor böyle birşey mümkünmü acaba?

    birde genelde sanal pc açınca alttaki hatayı veriyor tamam deyince akran siyahımsı oluyor makina>kapat>kapatma sinyali gönder deyince açılıyor fakat sonra tamamıyla kapatınca bir daha açılmıyor pc yi yeniden başlatmadığım müddetçe

    adszwg9.jpg

    adsz1ad6.jpg

  8. nasıl yani şimdi yukarıdaki resimde perfect xp sürücü paketleri kurulmak üzere açılıyor vs. yazıyor bunları çıkardığımız BDBD.bmp ye yazıncamı oluyor yada benmi böyle anladım :clapping:

    Kiii öyle ise diyelimki BDBD.BM_ yi BDBD.bmp yaptıktan sonra bmpye yazımızı vs. yazdıktansonra tekrar BDBD.BM_ yaptıktan sonra BDBD.inf Entries_BDBD.ini bunları direk winrarla sıkıştırınca cap olmuş olurmu şayet oluyorsa entegre ederken sıralama olarak nezaman eklemeliz.

    biraz çok sordum ama bilgisizliğin gözü kör olsun. :rolleyes:

  9. Çözüm yine bize düştü :D paketin içinde iki tane küçük program var ve toplu olarak expand ve makecab yapabiliyor!

    http://www.mediafire.com/file/imj1yjdtyz3/expand&makecab.rar[/CODE]

    teşekkürler tuğrul kardeş hakkaten zahmetsizce yapabiliyoruz benim sormak istediğim makecap yaparken Mass MakeCab programında alt resimdeki gibi hedef klasörü gösterip lancer diyorum extra bir ayar yapmıyorum oluyorda fakat diğer ayarlar ne işe yarıyor acaba extra bir işlem falan yapabiliyozmu

    sdssd6.jpg

  10. Path=%ProgramFiles%\Flash Player Pro

    SavePath

    Silent=1

    Overwrite=1

    burda SavePath silemedim onu silmek için hangi seçeneği seçmeliyim

    senin düzenlediğini inceledim sfx.exe yi çıkarınca sadece Flash Player Pro.exe var crack işlemi nerde nasıl oldu onu anlamadım ;)

    SEN SADECE CRACK MI KATILIMSIZ YAPTIN?

    adszwx1.jpg

  11. Ben Flash Player Pro yu katılımsız yapmak istedim deneme amaşlı crack ta mevcut fakat programı kuruyor crack yapmıyor tüm anlatılanları eksiksiz yaptığımdanda eminim 4-5 defa denedim ama olmuyor 2.8 mb lık bir dosya hatam nerede incelerseniz gerçekten çok sevinirim.

    crackı resimdeki gibi hazırlıyorum son olarakta hepsini katılımsız yapıyorum fakat dediğim gibi crack olmuyor

    94217672pf2.jpg

    29080084qs6.jpg

    93731571lb4.jpg

    29327385zg7.jpg

    crack ıda adını aynen crack olarak değiştiriyom

    11275084pj3.jpg

×
×
  • Create New...