Jump to content

ekselans0042

Üye
  • Posts

    200
  • Joined

  • Last visited

İletişim Bilgileri

  • Facebook
    bigi yok
  • Skype
    bilgi yok

Profile Information

  • Male
  • KONYA

Recent Profile Visitors

865 profile views

ekselans0042's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. bende kendi sitemde üyelere vermek için yaptım fakat bende kayıt menüsü ingilizce çıkıyor sizinkide ingilizce ama bazı yerlerde türkçe kayıt var nasıl yaparız acaba bilginiz varmı örneğin www.divanli.com burada türkçe kayıt yapılıyor. EDİT:sorunu hallettim
  2. Arkadaşlar acaba tüksat kanallarını izleyebilmek için tv kartı mı olması gerekiyor yoksa bu program ile internet üzerindenmi izliyoruz?
  3. Belkide gına geldi artık diyeceksin ama virtualcd yi katımsız yapmak için aylardır uğraşıyorum repackacgerle yapınca da boyut 2 ye çıkıyor programın kurulma mantığı kurulum yaparken key istiyor.setup unun parametresi "setup.exe" /s /v"/qb" şeklinde bunun parametresine keyi dahil etsem nasıl bir parametre yazmalıyım.
  4. Arkadaşlar ben tüm denilenleri yaptım sorunsuz bir şekilde adoon yapıp nLite ile entegre ettim fakat düzenlediğim resim kurulum başlarken hemen 2 sn gibi gelip gidiyor birde kurulum biterken aynı 2 sn gibi gelip gidiyor.Neden uzun süre durmuyor acaba. Katılımsız xp de addon olarak program ekledim driverleri ise smartdriverbackup ile entegre ettim.Bu ekran 13.Dk ekrana gelmesi lazım değil mi? acaba BDBD.inf yada Entries_BDBD.ini bunlarda extra bir ayar yaparak uzun kalmasını mı sağlamalıyım.
  5. türkçe dil seçeneği var kurcalamana gerek yok
  6. bu bir çok kişinin işine yarayabilir gerçekten güzel çalışmalar paylaşıyorsun.Eline sağlık Kolay gelsin.
  7. evet haklısın ama bu ilginç olan dediğin gibi I386\SYSTEM32 içindeki SMSS.EXE masaüstüne attım editledim sonra I386\SYSTEM32 içindeki ile değiştirdim değiştirdikten sonra kotrol ettim editleme işlemiş sonra bunu iso yapıp sanalda deneyince olmuyordu.isodan SMSS.EXE yi çıkarınca benim editlerim kaybolmuş orjinalleşmiş şekilde oluyordu bende iso içine atıp değiştirdim oldu gerçekten ilginç bir durum
  8. @blackman12 kardeş dediğin gibi \xp\I386\SYSTEM32 içindeki SMSS.EXE yi editledim. ama sanalda deneyince gene değişiklik yok acaba neden böyle oluyor. denediğim xp sp2 idi sonrada sp3 ekli not:I386 içindeki USETUP.EXE yi hiç editlemedim sadece I386\SYSTEM32 içindeki SMSS.EXE yi editledim. her ikisini editlerekte denedim ama olmadı.
  9. Arkadaşlar ben sadece USETUP.EXE yi editlemek istedim Resource Tuner kullanarak editledim sadece windows yazan yerlerini bunu İ386 klasöründe değiştirdim sanalda test edeyim dedim herşey eskisi gibi geldi acaba nerede yanlış yapıyorum birde resim ekledim Windows XP Yazan yerleri ALTUNAY XP yapmıştım.
  10. bende başlat>çalıştır soracaktım başlıkta varsada hangi kayıt anahtarında acaba?
  11. ya arkadaşlar bu gene aynı hatayı vermeye başladı 7-zip ile sıkıştır seçeneğini kaldırınca yapıyor böyle yapsam sorun olurmu?
×
×
  • Create New...